Sub_Class with id 258 does not exist
Луганська обласна військово-цивільна адміністрація (стара версія) Діяльність ОДА Прес-центр Архів новин 2007-2014
Луганська обласна державна адміністрація
| |


ГоловнаЛист адміністратору Веб-сервераКарта сайту

Гаряча лінія
Гаряча лінія
Довідник посадовців
Телефонний довідник
ОпитуванняОпитування

Сьогодні: четвер, 25 квітня 2024

||
Луганська обласна військово-цивільна адміністрація (стара версія)Діяльність ОДАПрес-центр
Архів новин 2007-2014

Архів новин за 2001-2007 рр.докладніше»

22 грудня 2010, 08:35
В городах и районах области: Ровеньки
● Состоялось заседание постоянной комиссии по вопросам регламента, депутатской деятельности, этики, законности, прав человека и свободы слова по подготовке вопросов на ІІІ сессию городского совета... ● Відповідно до доручення Президента України В.Ф. Януковича та ініційованою ним Всеукраїнської акції «З відкритим серцем до кожної дитини» до Дня Святого Миколая в місті відбулося одразу декілька заходів...  

докладніше »



21 грудня 2010, 16:40
Благодаря содействию Президента Украины на Луганщине удалось решить ряд вопросов. – Владимир Пристюк.
«Благодаря содействию Президента Украины Виктора Януковича на Луганщине удалось решить ряд вопросов», – отметил председатель Луганской облгосадминистрации Владимир Пристюк сегодня, 21 декабря 2010 года, во время пресс-конференции по итогам социально-экономического развития области в текущем году.  

докладніше »



21 грудня 2010, 16:30
Губернатор Луганщины подвел итоги этого года и назвал приоритеты работы на следующий год.
Председатель Луганской облгосадминистрации Владимир Пристюк принял участие в пресс-конференции, на которой рассказал об итогах уходящего 2010 года и назвал приоритетные направления деятельности областной власти на 2011 год. «Главным для Луганщины стало то, что мы начали в корне по-другому смотреть на экономику и на социально-экономическое развитие региона», – заявил губернатор.

докладніше »



21 грудня 2010, 15:35
На 5% знизився поріг захворюваності на грип і ГРВІ на Луганщині протягом тижня. – Анатолій Докашенко.
Як зазначив головний державний санітарний лікар Луганської області Анатолій Докашенко, коментуючи епідемічну ситуацію з захворюваності на грип та гострі респіраторні інфекції (ГРВІ) в Луганській області за 50-й тиждень 2010 року, протягом минулого тижня поріг захворюваності знизився на 5%.  

докладніше »



21 грудня 2010, 14:14
Медаль «За бездоганну службу» отримав міліціонер з Луганщини.
Президент України Віктор Янукович відзначив ряд працівників органів внутрішніх справ країни державними нагородами та почесними званнями з нагоди їхнього професійного свята. Зокрема, медаллю «За бездоганну службу» III ступеня був нагороджений старший слідчий в особливо важливих справах слідчого управління Управління МВС України в Луганській області, підполковника міліції Олег Прокопенко.  

докладніше »



21 грудня 2010, 13:35
Реалізацію проекту «Громадянин і держава: розвиток партнерства для ефективного урядування в Україні» розпочато на Луганщині.
Британська Рада в Україні спільно з Асоціацією «Соціально-економічні стратегії та партнерства» та Лабораторією законодавчих ініціатив за підтримки Луганської і Донецької облдержадміністрацій розпочала реалізацію дворічного проекту «Громадянин і держава: розвиток партнерства для ефективного урядування в Україні»...

докладніше »



21 грудня 2010, 13:15
При поддержке облгосадминистрации в Луганске 25 декабря пройдет предпраздничная сельскохозяйственная ярмарка.
25 декабря на ярмарочной площади Луганска состоится предновогодняя сельскохозяйственная выставка-ярмарка. Организаторами ярмарки выступили Луганская областная государственная администрация и Луганский горсовет...  

докладніше »



21 грудня 2010, 11:33
У містах та районах області: Станично-Луганський район
● 16 грудня в райдержадміністрації працювала «гаряча телефонна лінія» на тему «Про розрахунки агроформувань за оренду земельних часток та майнових паїв»... ● Державною податковою інспекцією в районі за листопад 2010 року мобілізовано до Зведеного бюджету 10586,1 тис. грн. Розрахункова база у сумі 8600 тис. грн. виконана на 123%...

докладніше »



21 грудня 2010, 10:35
Кращих працівників ПФУ в Луганській області відзначено обласними нагородами.
21 грудня 2010 року в Луганську пройшло урочисте нагородження працівників Пенсійного фонду України в Луганській області з нагоди 20-річчя утворення Пенсійного фонду України. У церемонії нагородження взяли участь заступник голови Луганської облдержадміністрації Олександр Ткаченко та заступник голови Луганської облради Юрій Хунов...  

докладніше »



21 грудня 2010, 10:10
Люди должны получать достойную пенсию вовремя. – Александр Ткаченко.
«Люди должны получать достойную пенсию вовремя», – отметил заместитель председателя Луганской облгосадминистрации Александр Ткаченко во время торжеств, посвященных 20-летию Пенсионного фонда Украины. В торжествах приняли участие заместитель председателя Луганского областного совета Юрий Хунов, работники системы ПФУ области...  

докладніше »



21 грудня 2010, 09:35
Почти 1,2 млрд. грн. оплатило население Луганщины за услуги ЖКХ в январе-октябре этого года.
В январе-октябре текущего года населением Луганской области оплачено за жилищно-коммунальные услуги, включая погашение долгов предыдущих периодов, 1179,6 млн. грн. По сравнению с сентябрем текущего года в октябре задолженность населения Луганщины увеличилась на 7,0%, Украины – на 9,0%.  

докладніше »



21 грудня 2010, 08:35
В городах и районах области: Троицкий район
В районе прошли соревнования по шахматам. В них приняли участие юные гроссмейстеры со всех территорий района. По итогам победителями в своих возрастных группах стали: I место – А. Сурмай, Э. Максютенко, Я. Жердев, Д. Евсюков, Л. Алифиренко, А. Кривко...  

докладніше »



20 грудня 2010, 15:05
К своему 20-летнему юбилею Главное управление ПФУ Луганской области провело журналистский конкурс.
Областной конкурс журналистских работ, посвященных 20-летию образования Пенсионного фонда Украины, прошел на Луганщине. Главное управление ПФУ Луганской области определило победителей журналистского конкурса «Пенсионная система Украины: 20 лет служения людям Луганщины».  

докладніше »



20 грудня 2010, 14:14
Такі фестивалі надають можливість виконавцям більш повно розкрити себе, виправити недоліки та закріпити досягнення. – Родіон Мірошник.
«Такі фестивалі надають можливість виконавцям більш повно розкрити себе, виправити недоліки та закріпити досягнення», – про це заявив заступник голови Луганської облдержадміністрації Родіон Мірошник сьогодні, 20 грудня 2010 року, під час урочистої церемонії нагородження переможців обласного фестивалю-конкурсу художньої самодіяльності «Луганщина – світанок України».

докладніше »



20 грудня 2010, 13:35
Более 750 тыс. пенсионеров обслуживают пенсионные органы Луганщины.
Более 750 тысяч получателей пенсий обслуживают пенсионные органы Луганской области. Об этом сообщил начальник главного управления пенсионного фонда Украины в Луганской области Евгений Комчадалов. На брифинге для СМИ он рассказал об итогах работы луганского управления ПФУ и перспективах на ближайшее время...

докладніше »



20 грудня 2010, 11:33
У містах та районах області: Міловський район
Перше засідання районної Координаційної ради з питань запобігання поширенню серед населення захворюваності на туберкульоз та ВІЛ/СНІД відбулося в райдержадміністрації. Під час проведення було затверджено Положення про раду, основні напрямки та завдання діяльності. Також розглядалися питання фінансування відповідних районних програм...  

докладніше »



20 грудня 2010, 11:22
Визначені переможці обласних конкурсів у рамках проведення обласного етапу Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства».
16 грудня 2010 року відбулось засідання конкурсної комісії по визначенню переможців обласних конкурсів у рамках проведення обласного етапу Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства». Про це повідомляє управління у справах сім’ї, молоді та спорту Луганської облдержадміністрації.  

докладніше »



20 грудня 2010, 11:11
Областное отделение АМКУ должно заниматься проблемами области и делать это постоянно и ответственно. – Владимир Пристюк.
На сегодняшнем аппаратном совещании председатель Луганской облгосадминистрации Владимир Пристюк подверг жесткой критике деятельность областного территориального отделения Антимонопольного отделения Украины. «Областное отделение АМКУ должно заниматься проблемами области, решать вопросы, которые без вашего ведома просто не решатся. И делать это необходимо постоянно и ответственно, а не для отчета», – считает Владимир Пристюк.  

докладніше »



20 грудня 2010, 10:10
Срібло завоювали на Чемпіонаті України з пауерліфтингу серед студентів вузів луганські студенти.
Студент Східноукраїнського національного університету імені Володимира Даля Юрій Булгаков і випускник Ігор Маркін на Чемпіонаті України з пауерліфтингу серед студентів вищих навчальних закладів зайняли другі місця. Про це повідомляє центр зв’язків з громадськістю університету.  

докладніше »



20 грудня 2010, 09:35
Руководство Луганщины поздравляет сотрудников органов внутренних дел с профессиональным праздником.
Председатель облгосадминистрации Владимир Пристюк и председатель облсовета Валерий Голенко поздравляют сотрудников органов внутренних дел с их профессиональным праздником: «На вас возложена серьезная государственная задача – обеспечивать торжество Закона и правопорядок. Это бывает непросто, но тем значительней ваш труд...»

докладніше »




Попередня сторінка || Наступна сторінка
Сторінки:
1234567891011121314151617181920

Архів по роках:

000020072008200920102011201220132014
У разі використання матеріалів сайту посилання на www.loga.gov.ua є обов'язковим.
Технічна підтримка: Відділ інформаційно-комп'ютерного забезпечення апарату
Лист адміністратору Веб-сервера