20 грудня 2012 року відбулося чергове засідання обласної дегустаційної комісії (ОДК). Про це повідомляє прес-служба ДП «Луганськстандартметрологія».
7 підприємств області представили на розгляд комісії зразки 5 видів харчової продукції – від 108 нових найменувань, а саме: макаронні вироби оригінальні, кондитерські борошняні вироби, цукерки, пряники, кулінарні борошняні вироби, снеки.
При цьому 106 нових найменувань харчової продукції одержали схвалення для виробництва та реалізації на ринку регіону і України. Вони були визнані як такі, що відповідають вимогам стандартів за показниками якості та безпеки.
Ще 2 види овочевої кулінарної продукції повернені на доопрацювання та повторне подання на ОДК. Підприємствам, що їх представили, надані кваліфіковані рекомендації щодо усунення виявлених недоліків і приведення якості продукції у відповідність до вимог стандарту.
Чергове засідання комісії відбудеться 10.02.2013 року. Заявки на участь можна надавати за тел. 93-52-68.
|