27 грудня 2012, 15:35

У Сєвєродонецьку підбили підсумки року та намітили завдання на рік наступний.

На чергових засіданнях виконавчого комітету Сєвєродонецької міської ради затверджено низку рішень щодо життєдіяльності міста. Про це повідомляє відділ по роботі з засобами масової інформації Сєвєродонецької міської ради.

Зокрема, члени виконкому затвердити Перелік об’єктів культурної спадщини м. Сєвєродонецька, до якого увійшли 23 об’єкта. Прийнято рішення про реєстрацію громадської організації «Сєвєродонецька Асоціація Молодіжних Ініціатив «САМІ».

Затверджено рішення про надання жилої площі у гуртожитках. Ним передбачається, згідно з чергою, надати кімнати в одному з гуртожитків шістьом сім’ям.

Відділу капітального будівництва міськради надано дозвіл на капітальний ремонт міської публічної бібліотеки.

Затверджено також План діяльності Координаційної ради з питань розвитку підприємництва у м. Сєвєродонецьку на 2013 рік; План-графік проведення заходів з відстеження результативності регуляторних актів, прийнятих Сєвєродонецькою міською радою на 2013 рік; план заходів з відзначення 100-річчя з дня народження Заслуженого працівника сільського господарства Української РСР, двічі Героя Соціалістичної Праці Савченко Марії Харитонівни.

Взято до відома інформацію про хід виконання кількох міських цільових програм. Щодо Програми благоустрою міста Сєвєродонецьк та прилеглих селищ, то результати були досягнуті в основному за рахунок коштів місцевого бюджету, фінансування з якого становило понад 5,5 млн. грн., при цьому поліпшилися умови життєдіяльності мешканців міста та прилеглих селищ, покращився зовнішній вигляд та санітарний стан територій міста.

Депутати прийняли рішення стосовно створення в Сєвєродонецьку нового комунального підприємства «Садово-паркового господарства та благоустрою».

Затверджено рішення стосовно відкриття з 1 січня 2013 року чотирьох додаткових дошкільних груп 26-го дитсадка, що розміщуються у вивільнених приміщеннях другої школи за адресою: вул. Жовтнева, 1. Також члени виконкому прийняли рішення додатково ввести з нового року до штатного розкладу 26 диткомбінату двадцять одну з половиною штатну одиницю, а з 1 вересня 2013 року в штатний розклад дошкільного навчального закладу №43 – додатково 74,35 штатні одиниці.

Серед іншого розглянуті й прийняті рішення про захист прав малолітніх, оформлення права власності та встановлення режиму роботи деяких об’єктів тощо.