Заступник голови Луганської облдержадміністрації Сергій Маслійов взяв участь у черговому засіданні обласної дегустаційної комісії, яке пройшло 20 березня 2013 року в ДП «Луганськстандартметрологія».
Як повідомляє прес-служба ДП «Луганськстандартметрологія», на розгляд комісії зразки 9 видів харчової продукції надали 11 підприємств області. Усього було представлено 110 нових найменувань хлібобулочних, ковбасних, кондитерських та кулінарних виробів, напівфабрикатів, снеків, морозива.
Уся представлена продукція рекомендована до поставлення на виробництво.
«Дуже радий, що незабаром прилавки Луганщини поповняться новою продукцією, причому продукцією якісною та безпечною, – відзначив Сергій Маслійов. – Це свідчить, що луганські підприємства не лише нарощують обсяги виробництва, але й не забувають про свою відповідальність перед споживачами».
При цьому деяким підприємствам надані рекомендації щодо доопрацювання технології виробництва та вдосконалення закладки сировини (зокрема, ароматизаторів та барвників).
Таким чином, 110 нових найменувань харчової продукції, які відповідають вимогам стандартів за показниками якості та безпеки, одержали схвалення для виробництва та реалізації на ринку регіону й України.
Чергове засідання обласної дегустаційної комісії планується провести 20 квітня 2013 року. Заявки слід надавати за тел. 93-52-68.
|