09 вересня 2013, 14:55

Професійних фотографів та аматорів запрошують до участі у конкурсі «Україна туристична».

Асоціація журналістів «Туристичний прес-клуб України», Громадська Рада при Державному агентстві України з туризму та курортів за підтримки Національної спілки журналістів України, Держтуризмкурортів та авіакомпанії «Міжнародні авіалінії України» розпочали IV Всеукраїнський конкурс туристичної фотографії «Україна туристична». Про це повідомляє Національна спілка журналістів України.

Метою фотоконкурсу є пропагування серед громадян України та іноземних гостей нових можливостей відпочинку в Україні та формування серед них іміджу України як привабливого місця відпочинку. Фотоконкурс «Україна туристична» є щорічним загальнонаціональним конкурсом туристичної фотографії, в якому представлені кращі фотороботи, що відображають туристичні принади нашої держави.

До участі запрошуються як професійні фотохудожники, фотографи – штатні співробітники засобів масової інформації, – так і фотографи-аматори. Кожен бажаючий може подати на конкурс до 10 власних фотографій, зроблених протягом останніх двох років.

Переможці фотоконкурсу, а також 50 кращих фоторобіт будуть визначені 27 вересня під час святкування Дня туризму України та Всесвітнього дня туризму. Найкращі фотороботи, які стануть переможцями фотоконкурсу, будуть представлені на фотовиставках в українських культурних центрах та Посольствах України за кордоном, а також під час міжнародних туристичних форумів у Києві. Кожен з фотографів, фото якого увійде до 50 кращих, отримає спеціальний приз від організаторів конкурсу.

Останній строк подачі – 16 вересня 2013 року. Для участі у фотоконкурсі потрібно надіслати до 10 кращих фото (назва фото та назва місцевості, чи об’єкту, де було зроблено фото), відзнятих за останні 2 роки, з розширенням не менше 300 dpi на e-mail: zelenkoelena@ukr.net.

Додаткова інформація на сайті Асоціації журналістів «Туристичний прес-клуб України»: www.turpressa.com.ua та за телефонами: 521-66-90, 067-905-25-74.