24 жовтня 2013, 09:35

Асортимент луганських товарів поповнився 29 новими найменуваннями.

23 жовтня 2013 року відбулося чергове робоче засідання обласної дегустаційної (приймальної) комісії. Про це повідомляє прес-служба ДП «Луганськстандартметрологія».

На розгляд комісії 6 підприємств області представили зразки 5 видів харчової продукції – від 29 нових найменувань: хліб, пиво, кондитерські вироби та м’ясний продукт.

Усі представлені зразки продукції одержали позитивну бальну оцінку від членів дегустаційної комісії. Відтепер вони рекомендовані до серійного виробництва та реалізації на ринку України.

Показовим є те, що виробники Луганщини все частіше звертаються до класичних традиційних технологій і використання натуральної сировини. Не стала винятком й продукція, представлена цього разу. Так, наприклад, на суд комісії були запропоновані палички кукурудзяні «Класичні» та «Молочні» за радянськими рецептурами та з української сировини.

Деяким виробникам надані рекомендації щодо доопрацювання органолептичних показників продукції та технологічних параметрів з метою забезпечення більш привабливого вигляду продукції для споживачів.

«Луганськстандартметрологія» закликає луганських споживачів ділитися своїми враженнями про якість продукції в торгівельній мережі після її затвердження на обласній дегустаційній комісії. Адже першочергова функція ОДК – представляти та захищати інтереси пересічних споживачів.

Зазначимо, що чергове засідання комісії відбудеться 10.12.2013 року. Заявки слід надавати за тел. 93-52-68.