20 листопада 2013, 09:30

Розпочалось формування реєстру Національної медичної премії.

Формування реєстру кращих медичних працівників 2014 року – «ТОП-100 в медицині» – розпочалось із 1 листопада 2013 року. Відтепер кожна організація, яка працює в сфері охорони здоров'я України, має можливість подати кандидата на отримання найвищої громадської відзнаки в медицині. Про це повідомляє прес-служба МОЗ України.

Збір реєстру «ТОП-100 в медицині», що є основою визначення лауреатів Національної медичної премії, відбувається щорічно і триває по вересень наступного року.

Кандидатів до «ТОП-100 в медицині», окрім амбулаторій, лікарень та поліклінік, можуть подавати обласні департаменти й управління охорони здоров’я, профспілкові та громадські організації, медичні асоціації та бізнес-структури, центри здоров’я, представники відомчої медицини і медичних засобів масової інформації тощо. Кожна з номінацій має відповідну кількість балів, які отримає поданий за цією категорією кандидат. Якщо учасника подано за декількома категоріями – бали підсумовуються.

Із правилами подання кандидатів та переліком необхідних для цього документів можна ознайомитися на сайті Національної медичної премії: www.nmp.org.ua.