11 грудня 2013, 08:35

У містах та районах області: У Лутугинському районі пройшов «Ярмарок вакансій» для осіб з обмеженими фізичними можливостями.

Фото РДА

У Лутугинському районі 10 грудня 2013 року за участю голови Лутугинської райдержадміністрації Вадима Сафронова організовано «Ярмарок вакансій» для осіб з обмеженими фізичними можливостями.

«Забезпечення громадян достойною роботою є одним із головних завдань соціальної політики держави. Само тому Президент України Віктор Янукович доручив Уряду та виконавчій владі всіх рівнів активізувати роботу зі створення нових робочих місць, також шляхом реалізації в повному обсязі положень Закону України «Про зайнятість населення», – зазначив Вадим Сафронов, звертаючись до присутніх.

На ярмарку шукачам роботи 7 роботодавців району запропонували більше 20 вакансій. За підсумками ярмарку вакансій 3 громадянина з обмеженою працездатністю, які шукають роботу, були запрошені роботодавцями на співбесіду безпосередньо на підприємства для ознайомлення з умовами праці та розгляду питання щодо працевлаштування.

Також спеціалісти районного центру зайнятості розповіли учасникам заходу про соціальні послуги служби зайнятості, провели юридичні консультації та запропонували профдіагностичне тестування для допомоги у виборі професії.

Присутніми на ярмарку соціальними партнерами надавались консультації по питанням професійного навчання (УСЗН), пенсійного забезпечення (УПФУ), консультації лікаря (ТМО) та надання соціальних послуг сім'ям з дітьми та молоді (ЦСССДМ).

Наприкінці заходу керівник центру зайнятості висловив сподівання, що участь у ярмарку вакансій принесе користь усім присутнім.