16 грудня 2013, 09:35

Глава держави підписав доручення за результатами зустрічі з представниками студентської молоді.

13 грудня 2013 року відбулася зустріч Президента України Віктора Януковича з представниками студентської молоді, за результатами якої Глава держави підписав доручення. Його метою є забезпечення більш широкої участі молодих громадян у вирішенні актуальних питань розвитку суспільства і держави. Про це повідомляє прес-служба Президента України Віктора Януковича.

Прем’єр-міністру Миколі Азарову доручено забезпечити систематичне, оперативне та у повному обсязі інформування суспільства, зокрема студентської молоді, про мету, зміст, етапи та проблемні питання процесу європейської інтеграції України, хід ведення відповідних переговорів між Україною та Європейським Союзом.

Крім того, Прем’єр-міністр має залучити представників молодіжних, насамперед студентських, громадських організацій до підготовки пропозицій щодо забезпечення формування та реалізації внутрішньої та зовнішньої політики держави, у тому числі шляхом участі у консультаціях, круглих столах, обговоренні питань суспільно-політичного розвитку.

Голові Уряду, Голові Ради міністрів Автономної Республіки Крим, головам обласних, Київської та Севастопольської міських державних адміністрацій доручено також забезпечити розширення представництва студентства в консультативних і дорадчих органах центральних та місцевих органів виконавчої влади.