23 грудня 2013, 16:35

Керівники області подарували вихованцям інтернатних закладів новорічну циркову виставу.

Для дітей, які виховуються в закладах освіти обласного підпорядкування, Департамент освіти і науки облдержадміністрації щороку проводить новорічну благодійну акцію «Руки надії». 22 грудня 2013 року у Луганському державному цирку з новорічними святами дітей привітали заступник голови обласної державної адміністрації Анатолій Івченко, заступник голови обласної ради Юрій Хунов та директор Департаменту освіти і науки облдержадміністрації Ірина Цимбал.

Як повідомляє Департамент освіти і науки Луганської облдержадміністрації, керівники Луганщини подарували дітям новорічну святкову циркову виставу. Також кожна дитина отримала від керівників області на вибір годинник, м’яку іграшку або фотоальбом.

Незабутню концертною виставою дітей привітали зі святом найкращі дитячі танцювальні колективи Луганщини. А під час перерви діти водили хороводи біля ялинки, фотографувалися. Для них були організовані конкурси та розваги. Кожна дитина отримала призи та іграшки. До роботи з дітьми під час свята були залучені волонтери та активісти Луганської обласної дитячої громадської організації «Лугарі».

Діти завжди чекають свого улюбленого свята – Нового року. Очікування його робить передсвяткові дні дійсно чарівними та казковими. У кожному інтернатному закладі будуть проведені новорічні та різдвяні свята. У школах-інтернатах та дитячих будинках вже відбулося урочисте відкриття ялинок, які святково оформлені яскравими новорічними прикрасами.

Привітати дітей зі святами до шкіл-інтернатів та дитячих будинків завітали шефи та спонсори, представники громадських та благодійних організацій. Вони подарували дітям радість спілкування, солодощі та фрукти. Діти віддячили дорослим святковими концертами.