30 грудня 2013, 10:30

В одному з луганських вузів пройшов фестиваль арт-ялинок.

Фото вузу

Студенти Навчально-наукового інституту праці та соціальних технологій Східноукраїнського національного університету імені Володимира Даля напередодні новорічних свят провели фестиваль арт-ялинок. Про це повідомляє Центр зв'язків з громадськістю Східноукраїнського національного університету імені Володимира Даля.

Ідея проведення заходу належить кафедрі журналістики. Студенти з ентузіазмом відгукнулися на пропозицію проявити креатив і запропонувати творчі, нетрадиційні варіанти новорічного декору.

До уваги всіх бажаючих було представлено близько 30 робіт. Найактивнішими учасниками фестивалю стали студенти спеціальності «Видавнича справа та редагування» другого курсу: одна група представила відразу шість варіантів творчих робіт. Техніки виконання були найрізноманітнішими: ручна в'язка, плетіння, шиття, орігамі тощо. Фантазія далівців проявилася й в матеріалах, з яких були виготовлені експонати виставки: папір, газети, журнали, сторінки книг, бісер, пластик, мішура, тканини і цукерки.

Фестиваль арт-ялинок був приурочений до новорічного концерту інституту. Студенти виконали вокальні, театралізовані та танцювальні номери. Родзинкою програми стала гумористична пісня Діда Мороза, яка представила новорічний персонаж у новому нетрадиційному світлі. Наприкінці заходу всі учасники фестивалю отримали почесні грамоти.