30 грудня 2013, 10:50

У Стаханові за поточний рік відкрито додатково 8 дитячих груп у садочках.

У виконкомі Стахановської міської ради відбулось чергове засідання Громадської ради при міському голові міста Стаханова. На засіданні ради був обговорений звіт міського голови про діяльність виконавчих органів Стахановської міської ради.

Міський голова Юрій Борісов розповів, що 2013 рік був нелегкий, але за цей період не закрили жодної школи та дитячого садочку. Відкрито додатково 8 дитячих груп у садочках, відкриваються будинки сімейного типу, виділені кошти на встановлення індивідуального опалення, розпочато відновлення ліфтового господарства. Також міський голова розповів про ситуацію у сфері пасажироперевезень в Стаханові.

Обговорюючи плани на 2014 рік, Юрій Борісов наголосив на необхідності економії енергоресурсів, проведення реформування у сфері ЖКГ та планування міського бюджету на наступний рік.

Він підкреслив, що назріла гостра необхідність якнайшвидшої реалізації Концепції реформування місцевого самоврядування, ініційованої Президентом України Віктором Януковичем, особливо в частині вдосконалення бюджетної системи.

На завершення засідання виступила голова Громадської ради Галина Гоменюк, яка підбила підсумки роботи дорадчого органу за 2013 рік, привітала присутніх з новорічними та різдвяними святами.