31 грудня 2013, 09:55

«Гаряча лінія» голови ОДА працюватиме й у «новорічні канікули»: 2-3 та 6 січня.

«Гаряча лінія» голови Луганської облдержадміністрації Володимира Пристюка працюватиме й у «новорічні канікули». Відповідний наказ затвердила директор ДУ «Луганський обласний контактний центр» Людмила Прибудько.

Згідно з документом, 2 і 3 січня (четвер і п’ятниця), а також 6 січня (понеділок) у контактному центрі буде встановлено чергування фахівців установи задля забезпечення права громадян вільно звертатися до органів виконавчої влади.

Зазначимо, що саме обласному контактному центру голова Луганської облдержадміністрації Володимир Пристюк відводить ключову роль у роботі із зверненнями громадян. «І результати його роботи свідчать про те, що довіра мешканців до обласної влади зростає», – зазначив він. Так, за день на «гарячу лінію» голови ОДА на номер 0-800-50-20-79 надходить у середньому від 30 до 45 дзвінків.

За словами Володимира Пристюка, центр забезпечує не лише ефективну роботу губернаторської «гарячої лінії», оперативний зворотний зв'язок з громадянами, а й координує та контролює всі служби, що займаються цією роботою. «При цьому особлива увага приділяється вирішенню питань, які піднімаються у зверненнях від найменш соціально захищених категорій громадян, як того вимагає Президент, і цього ж чекаю від представників влади на місцях і я», – заявив голова облдержадміністрації.

Нагадаємо, що центр працює з понеділка по четвер: 8:00-17:00, у п’ятницю: 8:00-16:00.