10 січня 2014, 13:25

У рамках програми пільгового молодіжного кредитування на Луганщині введено в експлуатацію ще один житловий будинок.

На Луганщині у місті Сєвєродонецьк ввели в експлуатацію 4-хповерховий 25-тиквартирній житловий будинок загальною площею 3900 кв. м. Його збудовано завдяки участі у державних житлових програмах. Про це повідомив директор Луганського регіонального управління Державного фонду сприяння молодіжному житловому будівництву Сергій Морнев.

Як зазначив Сергій Морнев, власні квартири в новому будинку, зокрема, отримали 2 сім’ї, які скористались програмою здешевлення вартості іпотечних кредитів. Ще 4 родини придбали житло в рамках програми пільгового молодіжного кредитування, згідно з якою молодим сім'ям надається довгостроковий кредит на термін до 30 років під 3% річних з додатковими пільгами при народженні дітей.

Директор Луганського регіонального управління Фонду звернув увагу на те, що серед новоселів є багатодітна сім’я. Для комфортного проживання батьків та їх 5-ти дітей забудовник з декількох квартир облаштував одну простору, яка відповідає всім сучасним вимогам.

«Луганське регіональне управління Фонду та Сєвєродонецька міська рада продовжують співпрацю щодо поширення на території міста житлових програм. Зокрема, ведеться реконструкція багатоповерхового будинку, в якому 30 родин отримають оселі вже у другому кварталі наступного року», – зазначив Сергій Морнев.