10 січня 2014, 13:35

Казкові герої привітали дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, з новорічними святами.

Комунальний заклад «Ірмінська обласна спеціальна школа-інтернат» відвідали казкові герої з країни дитинства. Департамент освіти і науки облдержадміністрації, Луганський обласний центр розвитку дитячого руху «Лугарі» та студенти коледжу Луганської державної академії культури та мистецтв подарували ігрову програму «В гостях у Бабулечки Ягулечки и ее внучки».

Діти зустріли гостей у костюмах казкових героїв, з віршами-привітаннями та посмішками. Під час проведення ігрової програми вихованці брали активну участь в конкурсах та іграх, співали пісні, танцювали. Вся програма була адаптована для дітей різновікової категорії, тому одночасно гралися і великі, і малі. Особливо запам’яталися танці з Бабою Ягою, але ще більше діти захопилися зустріччю з Дідом Морозом, який не тільки приніс подарунки, а й підготував цікаві загадки і разом з дітьми створив неперевершений веселий новорічний хоровод.

Подарунками від Діда Мороза стали роботи учасників обласної благодійної акції «Декорації настрою», в рамках якої активісти Луганської обласної дитячої громадської організації «Лугарі» власноруч створювали маленькі шедеври декоративно-прикладного мистецтва.

Усі учасники новорічної програми отримали масу позитивних емоцій та незабутніх вражень і обіцяли, що такі теплі і дружні зустрічі стануть продовженням традиції дарувати свято кожній дитині, яка цього потребує.