10 січня 2014, 15:45

Стартував прийом документів на отримання грантів Президента України для обдарованої молоді.

Як повідомляє управління молоді та спорту Луганської облдержадміністрації, у нашій країні щорічно проводиться конкурс на отримання гранту Президента України для обдарованої молоді.

Відповідно до Положення про президентські гранти заявки та необхідні документи подаються не пізніше 20 лютого до Міністерства молоді та спорту через структурний підрозділ, який відповідає за реалізацію державної молодіжної політики – для нашого регіону це управління молоді та спорту ЛОДА.

Структурний підрозділ, в межах компетенції, здійснює попередню перевірку пакету документів щодо наявності певного переліку документів та відповідність вимогам оформлення, передбачених Порядком подання документів на розгляд Експертної ради.

Додаткова інформація розміщена на сайті Мінмолодьспорту http://www.dsmsu.gov.ua у розділі «Молодь», підрозділі «Гранти Президента України для обдарованої молоді».

Необхідні заявки та матеріали просимо надсилати до управлення молоді та спорту облдержадміністрації на електрону адресу molodsportl@gmail.com.