11 січня 2014, 10:50

Голова Марківської райдержадміністрації відвідав Марківську філію «Райавтодор».

Як повідомив Президент України Віктор Янукович, цього року влада планує спрямувати зусилля на будівництво якісних доріг. Йдеться про збільшення фінансування для проведення якіснішого ремонту вітчизняних автошляхів та будівництва нових.

Перспективи цієї роботи обговорили голова Марківської районної державної адміністрації Андрій Лигута з керівником районної філії «Райавтодор» ДП «Луганськавтодор» Анатолієм Педаном. 9 січня 2014 року Андрій Лигута разом зі своїм першим заступником Володимиром Золотоверхом відвідали це підприємство.

Окремо учасники зустрічі обговорили готовність техніки «Райавтодору» до роботи взимку за несприятливих погодних умов. «Ваше підприємство завжди стабільно працювало, і на це не випливали ніякі погодні умови, тому я маю надію, що і в цьому році ви забезпечите безперебійне сполучення з усіма населеними пунктами району», – наголосив Андрій Лигута.

Потім керівники зустрілися з працівниками філії та обговорили з ними питання суспільно-політичної ситуації в країні, перспективи розвитку району у 2014 році та пріоритетні напрямки економічного розвитку. Голова райдержадміністрації роз’яснив позицію Президента України з питання євро інтеграційних процесів України, пріоритетних напрямках економічного розвитку держави.