11 січня 2014, 15:05

Голова Попаснянської райдержадміністрації окреслив стратегічні напрямки розвитку району на 2014 рік.

Голова Попаснянської райдержадміністрації Ігор Агібалов провів нараду з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації щодо стратегічних напрямків розвитку району на 2014 рік. У роботі наради взяли участь перший заступник голови РДА Роман Власенко, заступник голови РДА Олександр Симоненко та керівник апарату Ольга Радькова.

Керівникам управлінь, відділів та служб були надані доручення спланувати заходи, спрямовані на виконання та досягнення цілей по стратегічним напрямкам розвитку району у поточному році, що стосуються забезпечення життєдіяльності населення. Зокрема, реалізації таких проектів як «Якісна вода в кожен будинок», «Місто Попасна – затишний і комфортний для проживання районний центр», «Нова якість медичного обслуговування» та інші.

За підсумками наради голова райдержадміністрації Ігор Агібалов визначив за необхідне провести розширену апаратну нараду за участю керівників служб, підприємств та установ, голів місцевих рад та представників інститутів громадянського суспільства району, в ході якого проаналізувати деякі підсумки вже проведеної роботи та визначити дії по реалізації напрямків Стратегії.

Також він зауважив, що послідовна реалізація поставлених задач надасть можливість у 2014 році закріпити позитивні тенденції 2013 року. Голова РДА підкреслив, що успіх економічних реформ Президента України, спрямованих на економічне зростання України, залежить від ефективності діалогу влади та бізнесу та від наших спільних зусиль. Це є запорукою високих соціальних стандартів населення.