30 січня 2014, 11:44

Попаснянський район ліквідує наслідки ускладнення погодних умов.

28 січня відбулося засідання Попаснянської районної комісії з питань ТЕБ та НС, яке провів перший заступник голови райдержадміністрації Роман Власенко. У засіданні взяли участь голова райдержадміністрації, начальник цивільного захисту району Ігор Агібалов, завідувач сектором з питань НС райдержадміністрації Микола Черніков, начальник Попаснянської ДПРЧ-30 Олександр Солоха, керівники служб цивільного захисту району.

На порядку денному засідання були розглянути питання щодо виділення паливно-мастильних матеріалів на наступні цілі: ліквідацію безпосередньої загрози виникнення надзвичайних ситуацій, пов’язаних з ускладненням погодних умов у м. Попасна – Попаснянському СКП; на організацію роботи соціальних патрулів на території району – Попаснянської ДПРЧ-30; на проведення заходів з попередження виникнення надзвичайних ситуацій епізоотичного характеру (африканська чума свиней) у Попаснянському районі – Управлінню Державної ветеринарної медицині у Попаснянському районі та Попаснянському лісництву Сєвєродонецького ЛМГ.

Також були розглянути питання про організацію цілодобового чергування відповідальних осіб Попаснянської райдержадміністрації та посилення роботи диспетчерських служб району у зв’язку з погіршенням погодних умов та проведення тренування органів управління та сил цивільного захисту Попаснянської районної ланки Луганської територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту населення і територій на тему «Виконання завдань під час весняного льодоходу та повені», запланованого на 06.02.2014 року.

По усім розглянутими в ході засідання питанням були наданні відповідні доручення.