31 січня 2014, 11:11

Затверджено міську цільову Програму підвищення рівня безпеки дорожнього руху у Сєвєродонецьку на період до 2018 року.

На черговому засіданні виконавчого комітету, що відбулося 28 січня 2014 року, затверджено міську цільову Програму підвищення рівня безпеки дорожнього руху у м. Сєвєродонецьку на період до 2018 року.

Коментуючи її, секретар Сєвєродонецької міської ради Андрій Гавриленко зазначив: «Ця Програма включає перелік заходів, які спрямовані на те, щоб у місті працювали світлофори, була розмітка, проводилися ремонтні роботи доріг. Вона також містить пункти, які стосуються питання розширення вулиць, зокрема, вул. Гагаріна, Сметаніна і, частково, Маяковського. На сьогодні вулиці Гагаріна та Сметаніна є одними з головних артерій міста, по яких рухається автотранспорт. Вони були спроектовані багато років тому і зараз вже не витримують такий потік транспорту».

Взято до відома звіт про хід виконання заходів щодо посилення захисту прав споживачів у Сєвєродонецьку на 2013-2015 роки та підсумки роботи Координаційної ради з питань захисту прав споживачів за 2013 рік.

Ще декілька питань стосувалися надання та розподілу жилої площі. «В основному, були поставлені на квартирний облік та в чергу на отримання жилої площі в гуртожитках працівники комунальної та бюджетної сфери міста, а також багатодітні сім'ї, які проживають в Сєвєродонецьку. Також прийнято рішення про надання жилої площі в гуртожитках трьом сім'ям», – зазначив Андрій Гавриленко.

Серед інших прийнято рішення про встановлення режиму роботи деяких об’єктів тощо.