11 лютого 2014, 08:35

Відбулися змагання з футболу на Кубок голови Попаснянської райдержадміністрації.

За традицією напередодні Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав у Попаснянському районі проводяться змагання з футболу. Цього року ці змагання були присвячені й 25-річчю виводу Радянських військ з Афганістану.

8 лютого 2014 року у спортивному залі ДЮСШ відбулися змагання на Кубок голови райдержадміністрації з міні-футболу серед команд селищних та сільських рад Попаснянського району. Організатором змагань виступив голова РДА Ігор Агібалов.

У параді-відкритті взяли участь Ігор Агібалов ті його заступник Олександр Симоненко, які звернулися до учасників зі словами привітань та побажань.

«В Україні високо цінують мужність, бойові і трудові досягнення учасників бойових дій на території інших держав, життєвий досвід і професіоналізм яких стають прикладом для нових поколінь захисників Вітчизни. Наявним доказом цього є соціальна підтримка, яку Президент України Віктор Янукович надає сьогодні учасникам бойових дій на території інших держав, а також інвалідам війни, сім’ям загиблих та померлих учасників війни в Афганістані», – зазначив голова РДА.

Після підняття Державного прапору України розпочалася спортивна боротьба на футбольному майданчику за Кубок голови.

Цього разу змагатися за зимовий Кубок з міні-футболу прибули 6 команд: Білогорівської, Калинівської, Малорязанцевської, Вовчоярівської, Мирнодолинської селищних та Троїцької сільської рад.

Переможцями стали футболісти Троїцької сільської ради, які з рахунком 5:2 здолали апонентів. Срібними призерами стала команда Малорязанцівської селищної ради.

Слід зазначити, що другий рік поспіль призери зимового Кубку з міні-футболу серед селищних та сільських рад залишаються незмінними: І місце – Троїцька с/р, ІІ місце – Малорязанцівська с/р, ІІІ місце – Білогорівська с/р.

По ходу турніру були визнанні гравці у трьох номінаціях: «Кращий воротар» – Віталій Скиба (Білогорівська с/р), «Кращий захисник» – Денис Боговий (Малорязанцівська с/р) і «Кращий нападник» – Володимир Ковтун (Троїцька с/р). Вони відзначені Грамотами та пам’ятними подарунками. Команда-переможець була нагороджена Кубком, грамотами, медалями та пам’ятним подарунком, команди-призери нагороджені пам’ятним подарунком, Грамотами та медалями голови райдержадміністрації.