12 лютого 2014, 08:35

Краснодонській район готується відзначати 25-у річницю виведення радянських військ з Республіки Афганістан.

Фото РГА

З метою гідного відзначення 25-ї річниці виведення радянських військ з Афганістану, та виконуючи Указ Президента України «О проведенні в 2014 році в Україні Року учасників бойових дій на території інших держав», у Краснодонській райдержадміністрації 10 лютого 2014 року заступник голови райдержадміністрації Ольга Терент’єва провела засідання оргкомітету з питання підготовки та відзначення цих подій.

Члени оргкомітету обговорили та погодили перелік заходів, які покликані забезпечити соціальний захист учасників бойових дій на території інших держав, а також інвалідів війни, сімей загиблих та померлих учасників війни в Афганістані.

«Президент України Віктор Янукович, у рамках своїх соціальних ініціатив, поставив завдання на 2014 рік – максимально надати соціальну підтримку учасникам бойових дій та членам сімей загиблих. Тому гідне відзначення значної для нас дати – 25-ї річниці виведення радянських військ з Республіки Афганістан – це мала шана всім тим, хто своє життя і здоров’я поклав на вівтар боротьби за мирне і щасливе майбутнє», – наголосила Ольга Терент’єва.

Нагадаємо, районний захід, присвячений 25-річниці виведення радянських військ з Афганістану, вшанування учасників бойових дій на території інших держав, 71-річниці визволення Краснодонського району від німецько-фашистських загарбників відбудеться 14 лютого 2014 року о 12:00 в РБК смт Новосвітлівка.