12 лютого 2014, 09:55

Луганської ОУНБ ім. О.М. Горького презентує сьогодні новий проект «Особлива дитина – Особлива мама – Звичайна родина».

12 лютого 2014 року об 11:00 в Інформаційно-ресурсному центрі для людей з особливими потребами «Джерело» Луганської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. О.М. Горького (1-й поверх) відбудеться презентація проекту «Особлива дитина – Особлива мама – Звичайна родина». Про це повідомляє прес-служба бібліотеки.

У рамках проекту буде відкрито Луганський жіночий бібліоклуб (ЛЖБК), який об'єднає не лише жінок з «особливих» родин, але і усіх тих, хто небайдужий до їх проблем.

На першому, робочому, засіданні ЛЖБК буде проведено обговорення планів на найближче майбутнє, призначені дні зустрічей та їх теми. На засідання запрошуються мами разом з дітлахами, з якими працюватимуть волонтери.

Особливістю клубу є орієнтованість на родину. Новий соціальний проект бібліотеки спрямований на інформаційне сприяння максимальній інтеграції у суспільство родин, у яких є дитина чи мама з особливими потребами. Також проект має на меті створенні для таких родин умов різнобічного розвитку та згладжування можливих нерівностей у повсякденному житті.