25 лютого 2014, 13:42

В Новоайдарському районі відбулося засідання громадської ради з питань охорони здоров’я.

24 лютого 2014 року відбулося засідання громадської ради за участю головного лікаря Новоайдарського районного територіального медичного об’єднання (РТМО) Ніни Торби та головного лікаря ЦПМСД Ольги Корж, на якому було розглянуто питання результатів реформування галузі охорони здоров’я. Вели засідання голова громадської ради Наталя Чучина та заступник голови райдержадміністрації Тетяна Новикова.

«Сьогодні районною владою робиться все для того, щоб населення отримувало якісну медичну допомогу», - зазначила Тетяна Новикова.

Голова громадської ради поцікавилась у присутніх, чи наблизила реформа надання медичних послуг до сільського населення. На, що їй Ніна Торба відповіла, що сільське населення завжди отримувало якісні медичні послуги.

В 2013 році в поліклініці було відремонтовано водопровід та каналізацію, виконано оздоблення внутрішніх приміщень (праве крило), відремонтовано дах, встановлено пандус.

До Олексіївської та Новоохтирської амбулаторій сімейного лікаря завезено медичне обладнання, яке було придбане в рамках мікропроектів, що реалізовувалися коштами Європейського Союзу, Програмою розвитку ООН та районним бюджетом.

Завдяки таким заходам кожен житель району отримує повний обсяг медичних послуг.