27 лютого 2014, 11:50

Визначені переможці обласного дитячого чемпіонату знавців «Що? Де? Коли?».

Обласний дитячий чемпіонат знавців серед міських та районних відділень Луганської обласної дитячої громадської організації «Лугарі» «Що? Де? Коли?» відбувся 25 лютого в Луганському коледжі будівництва, економіки та права.

Організаторами Чемпіонату виступили Департамент освіти і науки Луганської обласної державної адміністрації, Луганський обласний молодіжний Клуб знавців «Ерудит» та дитяча обласна громадська організація «Лугарі».

Чемпіонат проводився за правилами гри «Що? Де? Коли?» одночасно в двох вікових категоріях: молодша (8-9 класи); старша (10 – 11 класи).

У змаганнях взяли участь 12 команд-переможці зональних відбіркових турів. За підсумками інтелектуальної боротьби у молодшій віковій категорії І місце завоювала команда «Фікуси» з м. Кіровська, ІІ місце - команда «5 елемент», Лутугинський район, ІІІ місце - команда «Макінтош», м. Свердловськ.

У старшій віковій категорії переможцем стала команда «КБГ» з Луганську. Друге місце посіла  команда «Розумники» зі Свердловська, ІІІ-є -команда «Галіфрей» з Попаснянського району.

Переможці та призери Чемпіонату у кожній віковій категорії були нагороджені дипломами та медалями. Команди, які брали участь в обласному дитячому чемпіонаті знавців серед міських та районних відділень Луганської обласної дитячої громадської організації «Лугарі» «Що? Де? Коли?» будуть запрошені на проведення фіналу Чемпіонату області – Вищу лігу «Що? Де? Коли?».