04 березня 2014, 09:30

У Луганську відкрито пункт прокату технічних засобів реабілітації.

Як повідомляє Департамент охорони здоров'я Луганської облдержадміністрації, на базі комунальної установи «Луганський міський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» відкрито пункт прокату технічних засобів реабілітації.

Пункт прокату технічних засобів реабілітації знаходиться за адресою: вул. Щаденко, 10 каб.1. Телефон для довідок: 49-15-53.

Послуга щодо надання технічних та інших засобів реабілітації впроваджується з метою усунення обмежень життєдіяльності та підтримки соціальної незалежності громадян, покращення якості їх життя.

Послуги з прокату надаються особам, які звернулися до територіального центру, в тому числі: громадянам похилого віку, що частково або повністю, втратили здатність до самообслуговування або пересування у зв'язку з похилим віком або хворобою. Також ними можуть скористатися діти-інваліди, які перебувають на обслуговуванні у КУ «Луганський міський центр соціальної реабілітації дітей-інвалідів». Серед потенційних користувачів також хворі (з числа осіб працездатного віку на період до встановлення їм групи інвалідності), у тому числі, які перебувають на обліку в зазначеній установі.