За дорученням голови Луганської обласної держадміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Георгія Туки утворена робоча група щодо впровадження заходів, спрямованих на стабілізацію споживчого ринку області.
Днями відбулося перше засідання робочої групи під головуванням першого заступника голови облдержадміністрації
Єлизавети Пушко-Цибуляк, де були розглянуті питання щодо рівня цін на соціально значущі продукти харчування, лікарські препарати, обсяги виробництва та реалізації місцевих виробників на споживчому ринку області, моніторингу закупівель продуктів за бюджетні кошти тощо.
За результатом засідання прийняті рішення щодо запровадження постійного моніторингу дотримання цінової політики у сфері закупівель за бюджетні кошти продуктів харчування для бюджетних та комунальних установ, взаємодії місцевих товаровиробників з торгівельними мережами тощо.
|