02 грудня 2015, 17:17

У Попаснянському районі закінчують відновлення найбільш пошкоджених житлових будинків

Сьогодні, 2 грудня, під час робочої поїздки до Попаснянського району керівник Луганської обласної ВЦА Георгій Тука відвідав гімназію, де оглянув нове обладнання для класів. Кошти на нові парти і дошки було виділено з районного бюджету. Очільник області, побачивши, що вчителі працюють за старими столами, дав доручення голові Попаснянської районної ВЦА Роману Власенку закупити необхідну кількість меблів для педагогів. 
Після відвідання навчального закладу Тука ознайомився з ходом відновлювальних робіт у трьох найбільш постраждалих будинках: №№ 3, 3а, 8 у мікрорайоні «Черемушки», який під час активних бойових дій терористи постійно обстрілювали з «Градів». За словами будівельників, роботи буде закінчено вже до Нового року. Георгій Тука відзначив що, якщо виникне потреба у дофінансуванні відбудови зруйнованих об’єктів, обласна адміністрація, не вагаючись, виділить необхідні кошти. 
Керівник обласної ВЦА під час своєї поїздки до району також відвідав Тошківський навчально-виховний комплекс, де ознайомився з ходом ремонтних робіт у їдальні закладу. Бригадир будівельної компанії пообіцяв керманичу області здати об’єкт до Дня Святого Миколая.