02 грудня 2015, 15:03

Юрій Клименко зустрівся з Президентом торгово-промислової палати України Геннадієм Чижиковим

Сьогодні, 2 грудня, відбулася робоча зустріч заступника голови Луганської облдержадміністрації Юрія Клименка з Президентом торгово-промислової палати України Геннадієм Чижиковим.
У робочій зустрічі також взяли участь Президент Луганської регіональної торгово-промислової палати Сергій Кириченко та директори Департаментів облдержадміністрації. 
Юрій Клименко розповів про соціально-економічну ситуацію в регіоні та від імені обласної влади виразив слова подяки за активну позицію у підтримці бізнесу на Луганщині. 
Геннадій Чижиков поінформував щодо запланованих спільних заходів наступного року, насамперед це тематичні форуми та «круглі столи» з обговорення перспективних для економіки регіону інвестиційних проектів, пошук нових зовнішніх ринків збуту для суб’єктів господарювання області та участь у торгово-економічних місіях у зарубіжних країнах. 
За результатами зустрічі сторони дійшли згоди щодо необхідності проведення спільних заходів із підвищення іміджу Луганської області та домовились про консолідацію зусиль з питань створення сприятливих умов ведення бізнесу в регіоні.