04 грудня 2015, 17:32

Клименко: «На території України йде гібридна війна. Війна, яку ще не бачив світ. Це війна не тільки зброї – це війна в душах, серцях і головах людей»

Сьогодні, 4 грудня, у Сєвєродонецькому міському Палаці культури пройшли урочисті заходи, присвячені Дню Збройних Сил України. 
Із професійним святом військовослужбовців привітав заступник голови Луганської облдержадміністрації Юрій Клименко.
«Шановні військові, прийміть вітання із Днем Збройних Сил України. Сучасна українська армія створюється саме сьогодні. На території України йде гібридна війна. Війна, яку ще не бачив світ. Це війна не тільки зброї – це війна в душах, серцях і головах людей, – сказав Юрій Клименко. – Я бажаю вам здоров’я та повертатися живими». 
«Вітаю всіх із 24-ю річницею ЗСУ. Наші військові сьогодні – це поєднання професійної майстерності й високого морального духу. У сучасних умовах відбувається процес подальшого розвитку війська, метою якого є створення армії європейського зразка. У цей святковий день від щирого серця бажаю кожному військовослужбовцю, працівнику та ветерану ЗСУ міцного здоров’я, мирного неба над головою, наснаги, успіхів і майстерності у виконанні бойових завдань», – луганський обласний військовий комісар, начальник Луганського гарнізону зазначив Юрій Полулященко 
Після слів привітання відбулася церемонія нагородження відзнаками «За розвиток регіону» та почесними грамотами Луганської обласної військово-цивільної адміністрації.