11 січня 2016, 09:53

Юні Луганчани з обмеженими фізичними можливостями відвідали «Різдвяний вертеп»

На Різдво у Києві в Національній опері України відбулася вистава і концерт за участю дитячих та фольклорних колективів для дітей із незахищених категорій. Гостей привітав Предстоятель Української Православної Церкви Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Онуфрій.
Благодійну ялинку на свято Різдва Христового УПЦ проводить вже більше 10 років.
Мета акції – подарувати святковий настрій і радість світлого християнського свята дітям, які перебувають у важкій життєвій ситуації.
Діти побачили Різдвяну казку, взяли участь у конкурсах і вікторинах, отримали безліч подарунків і призів. Для них виявилося дуже важливим спілкування з митрополитом Онуфрієм, і його Благословення.
Діти говорили про мрії. І дитячі мрії прозвучали, як одна мелодія – мрії про світ, про рідний дім, про цукерки, про мультики, і про те, щоб батьки не хворіли.
Участь у цьому незабутньому Різдвяному святі стало можливим за всебічної допомоги відділу УПЦ у справах молоді; опікунської ради ЛОМГО «АМІ-Схід» за підтримки управління молоді та спорту Луганської ОДА та Луганського обласного центру соціокультурної адаптації молоді з ОФВ.