13 січня 2016, 18:45

Керівництво області завітало на Маланку до військовослужбовців

На українське народне і церковне свято напередодні «старого» Нового року перший заступник голови Луганської облдержадміністрації Єлизавета Пушко-Цибуляк та заступник голови Луганської облдержадміністрації Юрій Клименко завітали до військових у м. Гірське, яке знаходиться недалеко від лінії розмежування. 
Чиновники приїхали не з пустими руками передавши бійцям до святкового столу заморожених пельменів. Крім того, військовим привезли обереги і янголів, які робили школярі Луганщини.
«Від обласної влади щира подяка, перш за все, за те, що ви робите. Щоб ніхто жодної хвилини не сумнівався, що ми робимо добру справу для нашого роду, батьків, близьких, дітей і для нашої України. Я хочу побажати вам віри в себе та в український народ», – поздоровила військових зі святом Єлизавета Пушко-Цибуляк. 
«Я приєднуюсь до вітань та хочу побажати вам міцного здоров’я та побільше сил, щоб порубати ворога в капусту», – відзначив Юрій Клименко. 
Разом із керівництвом області до бійців приїхали артисти Луганського обласного академічного українського музично-драматичного театру та колектив "Радани" Луганської обласної філармонії, які зіграли концерт за українськими мотивами. 
«Не дивлячись на свята ми знаходимося у бойовій готовності і готові виступити на захист Батьківщини. Ми готові до будь-яких провокацій», – повідомив офіцер військової частини – польова пошта 0576. 
На завершення артисти виконали для бійців колядки.