24 лютого 2016, 17:28

Всеукраїнський конкурс дитячих малюнків продовжився у Сєвєродонецьку

Сьогодні, 24 лютого, у Сєвєродонецьку пройшов черговий етап Всеукраїнського конкурсу малюнків «Наша з мамою мрія – супер-мрія». У рамках конкурсу маленькі луганчани надіслали свої малюнки до Волинської області, а волинчани до Луганської. Переможців обирає громадськість та професійні викладачі художньої майстерності. Луганським дітям уже були передані призи за участь у конкурсі. На черзі – визначення кращих малюнків у Луганській області. Конкурс був організований благодійним фондом «Карітас Україна». 
На виставці малюнків побувала заступник голови Луганської облдержадміністрації Ольга Лішик. Вона обрала, на її думку, кращий малюнок, автора якого буде нагороджено окремим призом від Луганської обласної військово-цивільної адміністрації та листом подяки. На малюнку – дві дитячі долоньки у кольорах українського прапора та напис «Моя мрія – мир на всій Україні», автор Віра Кущак. 
«Ми побачили на цій виставці, що діти з Луганської та Волинської областей мріють про одне і теж: щоб не було війни і був мир. Кожний малюнок – це власний внесок дитини у розвиток України», – сказала заступник голови Луганської ОДА.
Виставка буде проходити до кінця тижня за адресою: м. Сєвєродонецьк, вул. Маяковського, 5 б, відділення благодійного фонду «Карітас Україна». Кожен бажаючий може прийти подивитися на дитячі малюнки і віддати свій голос за переможця.