06 квітня 2016, 18:28

Георгій Тука представив нового керівника Новоайдарської РДА

Сьогодні, 6 квітня, керівник Луганської обласної ВЦА відвідав Новоайдарський район. Георгій Тука оглянув завершення капітального ремонту мосту через річку Айдар, на урочисте відкриття якого його запросила місцева влади. Крім того, керманичу області показали місцеву дитячу юнацьку спортивну школу та будинок культури, ремонт в яких триває вже довгий час.
На розширений апаратній нараді у Новоайдарській райдержадміністрації, на яку були запрошені керівники структурних підрозділів адміністрації, міські, селищні та сільськи голови очільник Луганщини представив новопризначеного голову районної державної адміністрації Віктора Сергієнка. 
«Це людина фахова, виважена і спокійна. Я переконаний, разом з ним ви покращите соціально-економічну ситуацію в районі», – зазначив Георгій Тука. – Побачивши ситуацію з ремонтом у місцевій дитячій юнацькій спортивній школі та будинку культури я був м’яко кажучи незадоволений. У першу чергу тим, що попередній голова РДА за весь час свого перебування на посаді жодного разу не доповів про існуючи труднощі з ремонтом цих закладів. Я з’ясував уже, що за будівельна компанія займалася їх ремонтом. Сьогодні ж нею почне займатися СБУ. 
«Я вдячний керівництву держави і області за наданий мені кредит довіри», – сказав Віктор Сергієнко.