07 квітня 2016, 16:36

На Луганщині відзначили Всесвітній день здоров’я

Сьогодні, 7 квітня, в рамках відзначання Всесвітнього дня здоров’я у місті Сєвєродонецьку пройшла низка спортивних заходів, повідомляє управління молоді та спорту облдержадміністрації.

Розпочався день із зарядки з видатними спортсменами Луганської області.

Усіх присутніх на площі Перемоги чекали: бронзова призерка Олімпійських ігор у Сіднеї з велоспорту Ірина Янович, призер чемпіонату України з легкої атлетики Олег Кукота, переможець фіналу кубка України та чемпіонату України з плавання у ластах Денис Левін, чемпіон України з тенісу Ілля Белобородько, багаторазова чемпіонка та призерка чемпіонатів України зі спортивного орієнтування Поліна Котляр.

До спортивного заходу долучились представники облдержадміністрації, студентська молодь та містяни.

Привітала присутніх заступник голови облдержадміністрації Ольга Лішик. «Все починається з малого. Сьогодні, у Всесвітній день здоров’я, ми хочемо нагадати всім: для того, щоб бути здоровим треба систематично займатися фізичними вправами, робити зарядку  та вести активний спосіб життя. Бо здоров’я – це найцінніше багатство яке у нас є»,  – зазначила Ольга Лішик.

Після зарядки найактивніша студентська молодь взяла участь у масовому забігу.

Спортивні заходи продовжились в будівлі КДЮСШ№1, де відбувся обласний турнір з настільного тенісу серед працівників облдержадміністрації та активної  молоді.

За результатами змагань серед жінок І місце зайняла Вікторія Шамардіна, ІІ місце – Наталя Ваюшина, ІІІ місце – Галина Курлас.

Серед чоловіків місця розподілились так: І місце – Олексій Бахтін, ІІ місце – Олег Клименчуков, ІІІ місце – Володимир Заболотний.

Крім цього, паралельно стартував обласний турнір з міні-футболу серед працівників виконкомів міських рад та облдержадміністрації.

За результатами турніру команда виконкому Сєвєродонецької міської ради посіла ІІІ місце, команда Луганської облдержадміністрації стала другою, а на першому місці представники виконкому Рубіжанської міської ради.