20 квітня 2016, 19:46

У Лисичанську відкрили міську лікарню після реконструкції

Сьогодні у місті Лисичанську відбулося офіційне відкриття після ремонту приміщень центральної міської лікарні імені Титова.

Ремонтні роботи пошкоджених під час бойових дій покрівлі та четвертого поверху лікарні проведено за рахунок ПРООН та Уряду Японії із загальним бюджетом 6 466 000 гривень.

У церемонії відкриття взяли участь керівники області, міста, а також проекту ПРООН «Відновлення соціальних послуг і налагодження миру в Донецькій та Луганській областях».  

Нагадаємо, що проект «Відновлення соціальних послуг та налагодження миру в Донецькій та Луганській областях» реалізується ПРООН завдяки фінансуванню Уряду Японії в партнерстві з Урядом України, обласної та місцевої владою, у співпраці з Дитячого фонду ООН (UNICEF).

Основна мета проекту - відновлення соціальних послуг для найбільш вразливих груп населення. Проект реалізується в рамках зобов’язань Прем'єр-Міністра Японії СіндзоАбе з надання допомоги Східній Україні, про що було оголошено на засіданні Генеральної Асамблеї ООН у вересні 2014 року.