17 травня 2016, 16:30

Під овації глядачів виступає ансамбль «Радани» на Харківщині

Сьогодні, 17 травня, на Харківщині почався дводенний благодійний гастрольний тур «Весняний розмай» колективу Луганської обласної філармонії ансамблю пісні і танцю «Радани». 
Ініціатором цієї події виступив голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз. Саме завдяки його сприянню та підтримці харківчани мають змогу насолодитися творчістю наших артистів.
Кілька годин тому в будинках культури Краснокутського та Валківського районів Харківської області глядачі стоячи шанували наших артистів і завдячили за свято високого народного мистецтва, краси та щирості почуттів. 
Виступаючи перед містянами зі словами подяки за теплий прийом, начальник управління культури, національностей та релігій облдержадміністрації Аліна Адамчук передала привітання від Юрія Гарбуза з побажанням миру, добра та процвітання всім регіонам України.
Такі події, як ланцюжок єдності, повинні об’єднувати нас, громадян України, навколо любові до нашої Вітчизни, що як мати одна та назавжди.