18 травня 2016, 10:47

Юрій Гарбуз провів нараду з керівництвом правоохоронних органів області

17 травня Юрій Гарбуз провів розширену нараду з керівництвом територіальних підрозділів правоохоронних і силових відомств в Луганській області.

Голова облдержадміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації під час зустрічі зауважив: «Сьогодні ми повинні зробити все можливе, щоб виконати головне завдання Президента України – забезпечити довгоочікуваний мир на нашій землі».

Крім того, на засіданні обговорювали питання зміцнення судової гілки влади та покращення матеріального забезпечення підрозділів Національної поліції в області, створення постійної комісії при обласній військово-цивільній адміністрації з питань протидії і боротьби з проявами корупції в органах державної влади та органах місцевого самоврядування, проведення додаткової інформаційно-роз’яснювальної роботи сере населення .

Також за результатами наради вирішено посилити роботу зі зміцнення дисципліни в лавах ЗСУ, опрацювати можливість відкриття додаткових пунктів в’їзду-виїзду на лінії розмежування для жителів області та доцільності створення транспортного коридору на території пропуску через державний кордон України «Мілове».

Окремим питанням стала підготовка звернення до центральних органів влади щодо неприпустимості виведення єдиного офісу великих платників податків за межі Сєвєродонецька та опрацювання досвіду інших областей у питанні надходження частини митних зборів до місцевих бюджетів територій, на яких розташовані пункти пропуску через Державний кордон.