24 травня 2016, 08:42

Юрій Гарбуз зустрівся з колективом Луганського обласного академічного українського музично-драматичного театру

Сьогодні, 23 травня, за ініціативи голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Юрія Гарбуза відбулася його зустріч з колективом Луганського обласного академічного українського музично-драматичного театру.

Очільник області засвідчив, що знає про проблеми театру, які пов’язані з ремонтом будівлі та зазначив, вже дав доручення відповідним структурам облдержадміністрації стосовно вивчення питання початку ремонтних робіт в театрі.

Також Юрій Гарбуз поцікавився, які ще є проблеми працівників колективу, і мешканців Сєвєродонецька, і тих, хто переїхав служити у театр з тимчасово окупованих територій області.

Він підкреслив, головне, чого прагнуть всі мешканці Луганщини – це мир, і працівники театру своїм талантом, творчістю, силою мистецтва роблять все можливе, щоб довгоочікуване мирне життя врешті-решт наступило.  

«Сьогодні моє основне завдання – досягнення миру, відновлення  повноцінної роботи всіх сфер життєдіяльності області та відродження Луганщини. Культура в цьому питанні грає одну з ключових ролей. Ваш театр повинен бути доступним для кожного мешканця області, адже якщо всі ми разом будемо працювати над об’єднанням нашої країни, в тому числі й за допомогою мистецтва, мир, лад та спокій запанують в області найближчим часом», – наголосив голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз.