15 липня 2016, 12:12

Юрій Гарбуз з робочою поїздкою відвідав Станично-Луганський район

13 липня 2016 року керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз з робочою поїздкою відвідав Станично-Луганський район. Зокрема, з метою оцінки організації роботи КПВВ «Станиця Луганська».

Наразі вже встановлено навіси задля забезпечення належних санітарних та гігієнічних умов для громадян, які перетинають пункт пропуску. Роботи з облаштування тривають.

На КПВВ «Станиця Луганська» з 1 липня поточного року встановлено чергування медичних працівників поблизу пункту пропуску, працює сервісна зона з палаткою для відпочинку, баками з питною водою, рукомийниками, туалетом та автобусною зупинкою.

Також за підтримки міжнародних благодійних організацій на території Транзитного пункту КПВВ «Станиця Луганська» планується збудувати захисне укриття в місці перетину лінії зіткнення пішохідним коридором.

Варто зазначити, що представники ООН вже виділили усі необхідні будівельні матеріали, а роботи з монтажу опор та даху взяли на себе рятувальники Станично-Луганського та сусідніх районів.