Sub_Class with id 258 does not exist
Луганська обласна військово-цивільна адміністрація (стара версія) Діяльність ОДА Прес-центр Новини
Луганська обласна державна адміністрація
| |


ГоловнаЛист адміністратору Веб-сервераКарта сайту

Гаряча лінія
Гаряча лінія
Довідник посадовців
Телефонний довідник
ОпитуванняОпитування

Сьогодні: понеділок, 28 жовтня 2024

Луганська обласна військово-цивільна адміністрація (стара версія)Діяльність ОДАПрес-центр
Новини

RSS

25 грудня 2015, 16:10
Сєвєродонецькому заводу хімічного нестандартизованого обладнання виповнилося 50 років
Сьогодні, 25 грудня, на Сєвєродонецькому заводі нестандартизованого обладнання пройшли урочистості до 50-річчя від дня заснування. Підприємство було засноване у 1965 році з метою забезпечення потреб галузей промисловості у складному технологічному обладнанні. За 50 років ведення господарської діяльності заводом було напрацьовано широкий номенклатурний спектр, впроваджено нові технології та встановлено обладнання, створено міцний професійний колектив.  

докладніше »



24 грудня 2015, 18:20
Анонс подій П’ятниця 25.12.2015.
-         Брифінг для ЗМІ: 1.Про підсумки роботи Офісу реформ в Луганській області у 2015 році.  Бере участь директор Офісу реформ в Луганській області Сергій Тихоновський. 2.Про реалізацію проекту «Експертний супровід проведення реформи місцевого самоврядування та об’єднання територіальних громад в Україні»: мета та завдання. Бере участь виконавчий директор Луганського регіонального відділення Асоціації міст України  Наталія Бойко. м. Сєвєродонецьк, проспект Радянський, 59, 3-й поверх, зал засідань  (к. 3). 

докладніше »



24 грудня 2015, 18:08
На виконання Закону України про декомунізацію в Луганській області демонтовано 138 пам'ятників
21 листопада завершився перший етап реалізації Закону України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганді їхньої символіки». Як відбувається його виконання на території Луганської області йшла мова на колегії в Луганській обласній військово-цивільній адміністрації.

докладніше »



24 грудня 2015, 17:44
Відбулося засідання колегії Луганської обласної державної адміністрації
Сьогодні, 24 грудня, заступник голови Луганської обласної державної адміністрації Юрій Клименко провів засідання колегії ОДА, в роботі якої взяли участь заступники голови облдержадміністрації Ольга Лішик, Сергій Хлякін, керівники структурних підрозділів ОДА, міських рад, районних держаних адміністрацій, районних військово-цивільних адміністрацій, територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади.

докладніше »



24 грудня 2015, 17:14
Оголошення про продовження конкурсного відбору проектів (програм), які можуть реалізовуватись за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку у 2016 році
 Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 18.03.2015 № 196 «Деякі питання держаного фонду регіонального розвитку» та враховуючи те, що розгляд проектів показав що більшість з них не є власне проектами у розумінні цього слова, які випливають із відповідності стратегії розвитку області та плану заходів з її реалізації, в основному подані традиційні проекти будівництва та ремонту об’єктів бюджетної сфери, тому з метою подання реальних розвиткових проектів регіональна комісія з оцінки та конкурсного відбору інвестиційних програм (проектів), які можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку оголошує продовження конкурсного відбору інвестиційних проектів (програм), які можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку у 2016 році

докладніше »



24 грудня 2015, 15:24
Тука завітав на новорічну виставу до школи-інтернату
Сьогодні, 24 грудня, у Сєвєродонецькій обласній загальноосвітній школі-інтернаті пройшла вистава «Новорічна казка», яку поставили вихованці закладу.

докладніше »



24 грудня 2015, 14:29
Заходи з імунопрофілактики поліомієліту в області проходять на відповідному рівні
Заступник начальника управління з організації надання медичної допомоги населенню Департаменту охорони здоров’я Луганської облдержадміністрації Ілона Карпенко провела чергову обласну нараду з керівниками педіатричної служби районів та міст, присвячену підведенню підсумків проведення ІІ туру імунопрофілактики поліомієліту в області. На нараді було підкреслено, що організація заходів відбувалася на відповідному рівні, з поставленими завданнями медичні служби впоралися.

докладніше »



24 грудня 2015, 12:39
Міненерговугілля виплатило шахтарям Луганщини 87 млн гривень
Міністерство енергетики та вугільної промисловості України за тиждень погасило борги на вугледобувних підприємствах Луганської області. 

докладніше »



23 грудня 2015, 15:41
Академічний симфонічний оркестр Луганської обласної філармонії завітали підтримати київські артисти
У День Святого Миколая Чудотворця в концертній залі Сєвєродонецького обласного музичного училища відбувся концерт Академічного симфонічного оркестру Луганської обласної філармонії з нагоди 70-річчя оркестру й творчості великого німецького композитора Людвіга ван Бетховена. Зі сцени лунали його Потрійний концерт для скрипки, віолончелі і фортепіано з оркестром, до мажор та Симфонія №5, до мінор.

докладніше »



23 грудня 2015, 15:19
Луганчанин виборів срібло міжнародного турніру з греко-римської боротьби
Днями у Ризі (Латвія) завершився міжнародний турнір з греко-римської боротьби пам’яті Хаїма Когана. Змагання проходили у 9-ти вагових категоріях. За медалі турніру боролись півтори сотні спортсменів з Латвії, Литви, Естонії, Швеції, Узбекістану, Польщі та України.

докладніше »



23 грудня 2015, 14:06
Державний архів Луганської області відзначив свою 90-ту річницю від дня створення
Сьогодні, 23 грудня, у залі засідань Луганської обласної ВЦА відбувся урочистий захід для людей, які своєю щоденною, наполегливою, творчою працею забезпечують надійне збереження й збільшення Національного архівного фонду України. Зустріч обумовлена тим, що 24 грудня архівісти відзначають своє професійне свято, а архівісти Луганщини ще й 90-ту річницю від дня створення Державного архіву Луганської області.

докладніше »



23 грудня 2015, 13:51
Луганська спортсменка завоювала срібло і бронзу на чемпіонаті України по плаванню
Днями у Дніпродзержинську Дніпропетровської області завершився чемпіонат України серед спортсменів з порушенням опорно-рухового апарату.

докладніше »



23 грудня 2015, 13:36
Посольство Литовської Республіки в Україні спільно з Всеукраїнською молодіжною громадською організацією «Серце до серця» проводять ІІІ Всеукраїнський конкурс есе «Я – європеєць»
У листопаді 2015 року – березні 2016 року посольство Литовської Республіки в Україні спільно з Всеукраїнською молодіжною громадською організацією «Серце до серця» проводять ІІІ Всеукраїнський конкурс есе  «Я – європеєць».

докладніше »



23 грудня 2015, 12:54
Терористи з «Граду» обстріляли Попасну
Сьогодні, 23 грудня, близько 9:00 терористи з боку села Калинове (підконтрольне та званій «ЛНР») здійснили обстріл з реактивної установки «Град» міста Попасної. Три ракети лягли в районі вулиці Парусовка. 

докладніше »



22 грудня 2015, 17:16
Тука завітав до Сєвєродонецького тролейбусного депо у день його заснування
Сьогодні, 22 грудня, виповнилося 37 років від дня запуску перших 6 тролейбусів у місті Сєвєродонецьку.

докладніше »



22 грудня 2015, 15:54
Елеонора Поліщук: «Уся відповідальність за організацію призначення житлових субсидій покладена на керівників місцевих органів влади»
Про систему надання субсидій на сплату житлово-комунальних послуг розповіла на сьогоднішньому брифінгу для ЗМІ директор Департаменту соціального захисту населення Луганської облдержадміністрації Елеонора Поліщук.  Вона зазначила, що порядок призначення субсидій постійно вдосконалюється та спрямований на посилення адресного підходу до проблем кожної сім’ї. Лише в цьому році порядок змінювався шість разів.

докладніше »



22 грудня 2015, 11:02
Шановні представники громадськості!
Інформуємо вас, що установчі збори з формування нового складу громадської ради при Луганській облдержадміністрації відбудуться 26 грудня 2015 року об 11 годині в залі засідань облдержадміністрації (м. Сєвєродонецьк, просп. Радянський, 59, 2-й поверх). Контактний телефон: 099-129-75-22. Реєстрація учасників установчих зборів триватиме з 10:15 до 10:45.

докладніше »



22 грудня 2015, 09:11
У Рубіжному підвели підсумки спортивного року
У залі міського Палацу культури пройшли урочистості, присвячені спортивним досягненням рубіжан і підсумкам ХІІІ міської Спартакіади.

докладніше »



22 грудня 2015, 08:42
Шановні працівники енергетичної галузі Луганщини!
Щиросердно вітаю вас із професійним святом – Днем енергетика! Ваша щоденна сумлінна праця є запорукою стабільної роботи підприємств, затишку й тепла у школах, лікарнях, оселях жителів області та безпеки регіону в цілому.

докладніше »



21 грудня 2015, 18:57
У Трьохізбенці відбулося яскраве свято святителя Миколая
У Трьохізбенці - аншлаг. На свято святителя Миколая на запрошення місцевої військово-цивільної адміністрації до школи завітали доброчинці з Мостиського району Львівщини (голова райдержадміністрації), представники Заліщанського району Тернопільської області, волонтери зі Львову, керівництво рідного Новоайдарського району, настоятель сільського храму Покрови Пресвятої Богородиці отець Олександр, бійці АТО та спецназівці «Луганська-1», голова місії ООН на Луганщині, моніторинг-офіцери ОБСЄ.

докладніше »




Попередня сторінка || Наступна сторінка
Сторінки:
4243444546474849505152535455565758596061

Архів по роках:

20152016

Фоторепортаж
4056 Зображень

Культура
5 Зображень

Освіта та наука
14 Зображень

Охорона здоров`я
13 Зображень

Пам`ятники та будівлі
1 Зображень

Природа
3 Зображень

Промисловість
8 Зображень

Релігія
10 Зображень

Сільське господарство
5 Зображень

Соціальний захист населення
4 Зображень

Спорт
4 Зображень

ДЕНЬ ПЕРЕМОГИ
5 Зображень

Підприємства
2 Зображень

Покладення квітів
5 Зображень

Молодь і сім'я
0 Зображень

Попередня сторінка ||
« назад
(1001-0 з 0 зображень)
||

Фоторепортаж
4056 Зображень

Культура
5 Зображень

Освіта та наука
14 Зображень

Охорона здоров`я
13 Зображень

Пам`ятники та будівлі
1 Зображень

Природа
3 Зображень

Промисловість
8 Зображень

Релігія
10 Зображень

Сільське господарство
5 Зображень

Соціальний захист населення
4 Зображень

Спорт
4 Зображень

ДЕНЬ ПЕРЕМОГИ
5 Зображень

Підприємства
2 Зображень

Покладення квітів
5 Зображень

Молодь і сім'я
0 Зображень

У разі використання матеріалів сайту посилання на www.loga.gov.ua є обов'язковим.
Технічна підтримка: Відділ інформаційно-комп'ютерного забезпечення апарату
Лист адміністратору Веб-сервера