Sub_Class with id 258 does not exist
Луганська обласна військово-цивільна адміністрація (стара версія) Діяльність ОДА Прес-центр Новини
Луганська обласна державна адміністрація
| |


ГоловнаЛист адміністратору Веб-сервераКарта сайту

Гаряча лінія
Гаряча лінія
Довідник посадовців
Телефонний довідник
ОпитуванняОпитування

Сьогодні: понеділок, 28 жовтня 2024

Луганська обласна військово-цивільна адміністрація (стара версія)Діяльність ОДАПрес-центр
Новини

RSS

23 грудня 2015, 15:41
Академічний симфонічний оркестр Луганської обласної філармонії завітали підтримати київські артисти
У День Святого Миколая Чудотворця в концертній залі Сєвєродонецького обласного музичного училища відбувся концерт Академічного симфонічного оркестру Луганської обласної філармонії з нагоди 70-річчя оркестру й творчості великого німецького композитора Людвіга ван Бетховена. Зі сцени лунали його Потрійний концерт для скрипки, віолончелі і фортепіано з оркестром, до мажор та Симфонія №5, до мінор.

докладніше »



23 грудня 2015, 15:19
Луганчанин виборів срібло міжнародного турніру з греко-римської боротьби
Днями у Ризі (Латвія) завершився міжнародний турнір з греко-римської боротьби пам’яті Хаїма Когана. Змагання проходили у 9-ти вагових категоріях. За медалі турніру боролись півтори сотні спортсменів з Латвії, Литви, Естонії, Швеції, Узбекістану, Польщі та України.

докладніше »



23 грудня 2015, 14:06
Державний архів Луганської області відзначив свою 90-ту річницю від дня створення
Сьогодні, 23 грудня, у залі засідань Луганської обласної ВЦА відбувся урочистий захід для людей, які своєю щоденною, наполегливою, творчою працею забезпечують надійне збереження й збільшення Національного архівного фонду України. Зустріч обумовлена тим, що 24 грудня архівісти відзначають своє професійне свято, а архівісти Луганщини ще й 90-ту річницю від дня створення Державного архіву Луганської області.

докладніше »



23 грудня 2015, 13:51
Луганська спортсменка завоювала срібло і бронзу на чемпіонаті України по плаванню
Днями у Дніпродзержинську Дніпропетровської області завершився чемпіонат України серед спортсменів з порушенням опорно-рухового апарату.

докладніше »



23 грудня 2015, 13:36
Посольство Литовської Республіки в Україні спільно з Всеукраїнською молодіжною громадською організацією «Серце до серця» проводять ІІІ Всеукраїнський конкурс есе «Я – європеєць»
У листопаді 2015 року – березні 2016 року посольство Литовської Республіки в Україні спільно з Всеукраїнською молодіжною громадською організацією «Серце до серця» проводять ІІІ Всеукраїнський конкурс есе  «Я – європеєць».

докладніше »



23 грудня 2015, 12:54
Терористи з «Граду» обстріляли Попасну
Сьогодні, 23 грудня, близько 9:00 терористи з боку села Калинове (підконтрольне та званій «ЛНР») здійснили обстріл з реактивної установки «Град» міста Попасної. Три ракети лягли в районі вулиці Парусовка. 

докладніше »



22 грудня 2015, 17:16
Тука завітав до Сєвєродонецького тролейбусного депо у день його заснування
Сьогодні, 22 грудня, виповнилося 37 років від дня запуску перших 6 тролейбусів у місті Сєвєродонецьку.

докладніше »



22 грудня 2015, 15:54
Елеонора Поліщук: «Уся відповідальність за організацію призначення житлових субсидій покладена на керівників місцевих органів влади»
Про систему надання субсидій на сплату житлово-комунальних послуг розповіла на сьогоднішньому брифінгу для ЗМІ директор Департаменту соціального захисту населення Луганської облдержадміністрації Елеонора Поліщук.  Вона зазначила, що порядок призначення субсидій постійно вдосконалюється та спрямований на посилення адресного підходу до проблем кожної сім’ї. Лише в цьому році порядок змінювався шість разів.

докладніше »



22 грудня 2015, 11:02
Шановні представники громадськості!
Інформуємо вас, що установчі збори з формування нового складу громадської ради при Луганській облдержадміністрації відбудуться 26 грудня 2015 року об 11 годині в залі засідань облдержадміністрації (м. Сєвєродонецьк, просп. Радянський, 59, 2-й поверх). Контактний телефон: 099-129-75-22. Реєстрація учасників установчих зборів триватиме з 10:15 до 10:45.

докладніше »



22 грудня 2015, 09:11
У Рубіжному підвели підсумки спортивного року
У залі міського Палацу культури пройшли урочистості, присвячені спортивним досягненням рубіжан і підсумкам ХІІІ міської Спартакіади.

докладніше »



22 грудня 2015, 08:42
Шановні працівники енергетичної галузі Луганщини!
Щиросердно вітаю вас із професійним святом – Днем енергетика! Ваша щоденна сумлінна праця є запорукою стабільної роботи підприємств, затишку й тепла у школах, лікарнях, оселях жителів області та безпеки регіону в цілому.

докладніше »



21 грудня 2015, 18:57
У Трьохізбенці відбулося яскраве свято святителя Миколая
У Трьохізбенці - аншлаг. На свято святителя Миколая на запрошення місцевої військово-цивільної адміністрації до школи завітали доброчинці з Мостиського району Львівщини (голова райдержадміністрації), представники Заліщанського району Тернопільської області, волонтери зі Львову, керівництво рідного Новоайдарського району, настоятель сільського храму Покрови Пресвятої Богородиці отець Олександр, бійці АТО та спецназівці «Луганська-1», голова місії ООН на Луганщині, моніторинг-офіцери ОБСЄ.

докладніше »



21 грудня 2015, 15:12
Юрій Клименко зустрівся з представниками проекту Програми розвитку ООН «Відновлення врядування та примирення на територіях, постраждалих від кризи в Україні»
В облдержадміністрації відбулась зустріч заступника голови облдержадміністрації Юрія Клименка з представниками Програми розвитку ООН в рамках проекту «Відновлення врядування та примирення на територіях, постраждалих від кризи в Україні».

докладніше »



21 грудня 2015, 10:00
Відбулася прем’єра новорічно-різдвяної казки «Подарунок Святого Миколая» Луганського обласного академічного українського музично-драматичного театру
До Дня Святого Миколая Чудотворця 19 грудня у Сєвєродонецькому обласному музичному училищі ім. С.Прокоф’єва відбулася прем’єра новорічно-різдвяної казки «Подарунок Святого Миколая», яку дітям Луганщини подарував Луганський обласний академічний український музично-драматичний театр.

докладніше »



19 грудня 2015, 16:13
Шановні жителі Луганської області!
Прийміть найщиріші вітання з Днем Святого Миколая Чудотворця! Саме з цього Дня починаються улюблені зимові свята нашого народу.

докладніше »



18 грудня 2015, 17:29
Анонс подій Субота 19.12.2015.
- Ярмарок-продаж сільськогосподарської продукції та продуктів її переробки. м. Сєвєродонецьк, площа навпроти Льодового палацу. Початок 07:00.  

докладніше »



18 грудня 2015, 17:28
Культурно-мистецькі заходи до зимових свят
У місті Лисичанську з 15 до 30 грудня в краєзнавчому музеї розгорнута виставка декоративно-прикладного мистецтва, присвячена різдвяним і новорічним святам – «Різдвяне диво». На виставці представлені роботи майстрів з міст Лисичанська, Сєвєродонецька, Рубіжного, Новопсковського та Новоайдарського районів. 

докладніше »



18 грудня 2015, 16:56
Дітей обласного будинку дитини та обласного протитуберкульозного диспансеру привітали зі Святим Миколаєм
Поздоровляли дітлахів до Дня Святого Миколая Чудотворця у Луганському обласному будинку дитини № 2 та Сєвєродонецькому обласному дитячому протитуберкульозному диспансері завітали військовий прокурор Роман Мрачко і заступник голови Луганської облдержадміністрації Ольга Лішик. 

докладніше »



18 грудня 2015, 15:32
У Сєвєродонецьку та Лисичанську планується відкрити додаткові відділення АТ «Ощадбанк»
Питання роботи АТ «Ощадбанк» у контексті соціальних виплат розглядалося в облдержадміністрації на традиційному брифінгу для ЗМІ. Про це розповіла начальник філії – Луганського обласного управління АТ «Ощадбанк» Ірина Бондар, яка нагадала, що відповідно до постанови Кабінету Міністрів України банк визначено уповноваженим банком з виплати пенсій, приймання документів на виплату щомісячної адресної допомоги переміщеним особам. Для зручності клієнтів запроваджено реєстрацію в Контакт-центрі або на офіційному сайті Ощадбанку для призначення дати, часу відвідувань, адреси установи для подання пакетів документів та відкриття рахунку. Разом з тим громадяни можуть скористатися звичною формою обслуговування у відділеннях Ощадбанку. 

докладніше »



17 грудня 2015, 19:44
У Сєвєродонецьку до Дня святого Миколая показали постанову за участі дітей із всієї області
Сьогодні, 17 грудня у Сєвєродонецькому обласному музучилищі ім. С.С. Прокоф’єва до Дня Святого Миколая пройшла культурно-мистецька акція «Сяйво таланту» за участі обдарованих дітей та юнацтва Луганської області. Культурно-мистецька акція розпочалася з перегляду виставки творчих робіт учнів шкіл естетичного виховання та урочистого нагородження переможців обласного пленеру-виставки молодих художників «Мальовнича Луганщина» та обласного конкурсу творчих робіт зі скульптури учнів художніх шкіл і художніх відділень шкіл мистецтв «Сорочинський ярмарок».

докладніше »




Попередня сторінка || Наступна сторінка
Сторінки:
4344454647484950515253545556575859606162

Архів по роках:

20152016

Фоторепортаж
0 Зображень

Культура
0 Зображень

Освіта та наука
0 Зображень

Охорона здоров`я
0 Зображень

Пам`ятники та будівлі
0 Зображень

Природа
0 Зображень

Промисловість
0 Зображень

Релігія
0 Зображень

Сільське господарство
0 Зображень

Соціальний захист населення
0 Зображень

Спорт
0 Зображень

ДЕНЬ ПЕРЕМОГИ
0 Зображень

Підприємства
0 Зображень

Покладення квітів
0 Зображень

Молодь і сім'я
0 Зображень

Попередня сторінка ||
« назад
(1009-0 з 0 зображень)
||

Фоторепортаж
4056 Зображень

Культура
5 Зображень

Освіта та наука
14 Зображень

Охорона здоров`я
13 Зображень

Пам`ятники та будівлі
1 Зображень

Природа
3 Зображень

Промисловість
8 Зображень

Релігія
10 Зображень

Сільське господарство
5 Зображень

Соціальний захист населення
4 Зображень

Спорт
4 Зображень

ДЕНЬ ПЕРЕМОГИ
5 Зображень

Підприємства
2 Зображень

Покладення квітів
5 Зображень

Молодь і сім'я
0 Зображень

У разі використання матеріалів сайту посилання на www.loga.gov.ua є обов'язковим.
Технічна підтримка: Відділ інформаційно-комп'ютерного забезпечення апарату
Лист адміністратору Веб-сервера