Sub_Class with id 258 does not exist
Луганська обласна військово-цивільна адміністрація (стара версія) Діяльність ОДА Прес-центр Новини
Луганська обласна державна адміністрація
| |


ГоловнаЛист адміністратору Веб-сервераКарта сайту

Гаряча лінія
Гаряча лінія
Довідник посадовців
Телефонний довідник
ОпитуванняОпитування

Сьогодні: понеділок, 28 жовтня 2024

Луганська обласна військово-цивільна адміністрація (стара версія)Діяльність ОДАПрес-центр
Новини

RSS

21 грудня 2015, 15:12
Юрій Клименко зустрівся з представниками проекту Програми розвитку ООН «Відновлення врядування та примирення на територіях, постраждалих від кризи в Україні»
В облдержадміністрації відбулась зустріч заступника голови облдержадміністрації Юрія Клименка з представниками Програми розвитку ООН в рамках проекту «Відновлення врядування та примирення на територіях, постраждалих від кризи в Україні».

докладніше »



21 грудня 2015, 10:00
Відбулася прем’єра новорічно-різдвяної казки «Подарунок Святого Миколая» Луганського обласного академічного українського музично-драматичного театру
До Дня Святого Миколая Чудотворця 19 грудня у Сєвєродонецькому обласному музичному училищі ім. С.Прокоф’єва відбулася прем’єра новорічно-різдвяної казки «Подарунок Святого Миколая», яку дітям Луганщини подарував Луганський обласний академічний український музично-драматичний театр.

докладніше »



19 грудня 2015, 16:13
Шановні жителі Луганської області!
Прийміть найщиріші вітання з Днем Святого Миколая Чудотворця! Саме з цього Дня починаються улюблені зимові свята нашого народу.

докладніше »



18 грудня 2015, 17:29
Анонс подій Субота 19.12.2015.
- Ярмарок-продаж сільськогосподарської продукції та продуктів її переробки. м. Сєвєродонецьк, площа навпроти Льодового палацу. Початок 07:00.  

докладніше »



18 грудня 2015, 17:28
Культурно-мистецькі заходи до зимових свят
У місті Лисичанську з 15 до 30 грудня в краєзнавчому музеї розгорнута виставка декоративно-прикладного мистецтва, присвячена різдвяним і новорічним святам – «Різдвяне диво». На виставці представлені роботи майстрів з міст Лисичанська, Сєвєродонецька, Рубіжного, Новопсковського та Новоайдарського районів. 

докладніше »



18 грудня 2015, 16:56
Дітей обласного будинку дитини та обласного протитуберкульозного диспансеру привітали зі Святим Миколаєм
Поздоровляли дітлахів до Дня Святого Миколая Чудотворця у Луганському обласному будинку дитини № 2 та Сєвєродонецькому обласному дитячому протитуберкульозному диспансері завітали військовий прокурор Роман Мрачко і заступник голови Луганської облдержадміністрації Ольга Лішик. 

докладніше »



18 грудня 2015, 15:32
У Сєвєродонецьку та Лисичанську планується відкрити додаткові відділення АТ «Ощадбанк»
Питання роботи АТ «Ощадбанк» у контексті соціальних виплат розглядалося в облдержадміністрації на традиційному брифінгу для ЗМІ. Про це розповіла начальник філії – Луганського обласного управління АТ «Ощадбанк» Ірина Бондар, яка нагадала, що відповідно до постанови Кабінету Міністрів України банк визначено уповноваженим банком з виплати пенсій, приймання документів на виплату щомісячної адресної допомоги переміщеним особам. Для зручності клієнтів запроваджено реєстрацію в Контакт-центрі або на офіційному сайті Ощадбанку для призначення дати, часу відвідувань, адреси установи для подання пакетів документів та відкриття рахунку. Разом з тим громадяни можуть скористатися звичною формою обслуговування у відділеннях Ощадбанку. 

докладніше »



17 грудня 2015, 19:44
У Сєвєродонецьку до Дня святого Миколая показали постанову за участі дітей із всієї області
Сьогодні, 17 грудня у Сєвєродонецькому обласному музучилищі ім. С.С. Прокоф’єва до Дня Святого Миколая пройшла культурно-мистецька акція «Сяйво таланту» за участі обдарованих дітей та юнацтва Луганської області. Культурно-мистецька акція розпочалася з перегляду виставки творчих робіт учнів шкіл естетичного виховання та урочистого нагородження переможців обласного пленеру-виставки молодих художників «Мальовнича Луганщина» та обласного конкурсу творчих робіт зі скульптури учнів художніх шкіл і художніх відділень шкіл мистецтв «Сорочинський ярмарок».

докладніше »



17 грудня 2015, 18:06
Анонс подій П’ятниця 18.12.2015
- Відвідування заступником голови облдержадміністрації  Ольгою Лішик Луганського обласного будинку дитини № 2 та Сєвєродонецького обласного дитячого протитуберкульозного диспансеру з нагоди Дня Святого Миколая Чудотворця.  м. Сєвєродонецьк, вул. Лисичанська, 1 б.

докладніше »



17 грудня 2015, 15:51
Другий тур вакцинації проти поліомієліту було подовжено до 18 грудня
Як повідомляє заступник начальника управління з організації надання медичної допомоги населенню Департаменту охорони здоров’я Луганської облдержадміністрації Ілона Карпенко, під час проведення в області другого туру вакцинації проти поліомієліту жодного випадку ускладнень після щеплення не зафіксовано. Також не було відмови батьків від вакцинації дітей.

докладніше »



17 грудня 2015, 15:34
З жовтня 2014 року щомісячна адресна допомога для покриття витрат на проживання була надана 42562 сім’ям
Про вирішення соціальних проблем внутрішньо переміщених осіб йшлося на сьогоднішньому брифінгу в ОДА для ЗМІ за участю директора Департаменту соціального захисту населення Луганської облдержадміністрації Елеонори Поліщук. 

докладніше »



17 грудня 2015, 14:14
У Рубіжному відкрили центр для допомоги переселенцям
У Рубіжному офіційно відкрили приймальню для внутрішньо переміщених осіб. Проект зі створення і організації роботи громадської приймальні для переселенців реалізований благодійним фондом Юрія Цибулі «Надія» в рамках проекту «Українська ініціатива з укріплення впевненості» (UCBI) за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID). Проект передбачає створення і функціонування єдиного центру в Рубіжному з надання всебічної допомоги та підтримки внутрішньо переміщених осіб, які тимчасово мешкають на території. 

докладніше »



17 грудня 2015, 08:47
Перші керівники Луганської області взяли участь в XI Міжнародному економічному форумі «Відкритий Донбас», що відбувся в Артемівську та Краматорську
У містах Артемівську та Краматорську днями відбувся XI міжнародний економічний форум «Відкритий Донбас».  У роботі форуму взяли участь голова Луганської обласної державної адміністрації - керівник обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука, перший заступник голови обласної державної адміністрації Єлизавета Пушко-Цибуляк, керівники структурних підрозділів облдержадміністрації та провідних підприємств області.

докладніше »



17 грудня 2015, 08:45
Анонс подій Четвер 17.12.2015.
- Обласна культурно-мистецька акція «Сяйво таланту» з нагоди Дня Святого Миколая Чудотворця для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах.  Бере участь керівництво області. м. Сєвєродонецьк, проспект Хіміків, 10, Сєвєродонецьке музичне училище ім. С.С.Прокоф’єва, Початок 10:30.  

докладніше »



16 грудня 2015, 16:25
Луганські спортсменки вдало виступили на чемпіонаті України з сучасного п’ятиборства
З 12 по 14 грудня в Харкові пройшов чемпіонат України з сучасного п’ятиборства серед учнів СДЮШОР, ШВСМ, ДЮСШ та УОР.

докладніше »



16 грудня 2015, 14:43
Для педагогів Луганщини проведено семінар щодо підготовки учнів до ЗНО
У м. Сєвєродонецьк Луганської області відбувся обласний науково-методичний семінар «Організація роботи вчителя щодо підготовки учнів до ЗНО – 2016». Семінар організував Луганський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти спільно з Донецьким регіональним центром оцінювання якості освіти. У роботі семінару взяли участь керівники методичних об’єднань учителів української мови та літератури, математики, історії, іноземних мов.

докладніше »



16 грудня 2015, 14:35
В Луганській облдержадміністрації обговорили питання відновлення роботи Попаснянського міжрайонного управління газового господарства
Днями заступник голови Луганської облдержадміністрації Сергій Хлякін провів нараду з відновлення роботи Попаснянського міжрайонного управління газового господарства, обслуговування споживачів енергоносіїв району. Також під час наради розглядалося питання перерахунків та сплати за спожитий у 2014-2015 роках природний газ.

докладніше »



16 грудня 2015, 10:25
Подробиці затримання артилериста «ЛНР»
Учора, 15 грудня, о 17:45 прикордонним нарядом у напрямку Чертково (РФ) – Мілове (Україна) на відстані 300 метрів від лінії державного кордону було затримано за незаконний перетин Державного кордону України уродженця Луганська.

докладніше »



16 грудня 2015, 09:08
Анонс подій Середа 16.12.2015.
-         Офіційне відкриття громадської приймальні для внутрішньо переміщених осіб.                           Участь заступника голови облдержадміністрації Ольга Лішик. м. Рубіжне, вул. Мира, 36. Початок 13:00.

докладніше »



15 грудня 2015, 18:01
Прямий ефір керівника Луганської обласної ВЦА Георгія Туки на телеканалі ЛОТ
Прямий ефір керівника Луганської обласної ВЦА Георгія Туки на телеканалі ЛОТ Тема ефіру: «Боротьба з корупцією у Луганській області» 

докладніше »




Попередня сторінка || Наступна сторінка
Сторінки:
4344454647484950515253545556575859606162

Архів по роках:

20152016

Фоторепортаж
4056 Зображень

Культура
5 Зображень

Освіта та наука
14 Зображень

Охорона здоров`я
13 Зображень

Пам`ятники та будівлі
1 Зображень

Природа
3 Зображень

Промисловість
8 Зображень

Релігія
10 Зображень

Сільське господарство
5 Зображень

Соціальний захист населення
4 Зображень

Спорт
4 Зображень

ДЕНЬ ПЕРЕМОГИ
5 Зображень

Підприємства
2 Зображень

Покладення квітів
5 Зображень

Молодь і сім'я
0 Зображень

Попередня сторінка ||
« назад
(1021-0 з 0 зображень)
||

Фоторепортаж
4056 Зображень

Фоторепортаж
4056 Зображень

Культура
5 Зображень

Культура
5 Зображень

Освіта та наука
14 Зображень

Освіта та наука
14 Зображень

Охорона здоров`я
13 Зображень

Охорона здоров`я
13 Зображень

Пам`ятники та будівлі
1 Зображень

Пам`ятники та будівлі
1 Зображень

Природа
3 Зображень

Природа
3 Зображень

Промисловість
8 Зображень

Промисловість
8 Зображень

Релігія
10 Зображень

Релігія
10 Зображень

Сільське господарство
5 Зображень

Сільське господарство
5 Зображень

Соціальний захист населення
4 Зображень

Соціальний захист населення
4 Зображень

Спорт
4 Зображень

Спорт
4 Зображень

ДЕНЬ ПЕРЕМОГИ
5 Зображень

ДЕНЬ ПЕРЕМОГИ
5 Зображень

Підприємства
2 Зображень

Підприємства
2 Зображень

Покладення квітів
5 Зображень

Покладення квітів
5 Зображень

Молодь і сім'я
0 Зображень

У разі використання матеріалів сайту посилання на www.loga.gov.ua є обов'язковим.
Технічна підтримка: Відділ інформаційно-комп'ютерного забезпечення апарату
Лист адміністратору Веб-сервера