Sub_Class with id 258 does not exist
Луганська обласна військово-цивільна адміністрація (стара версія) Діяльність ОДА Прес-центр Новини
Луганська обласна державна адміністрація
| |


ГоловнаЛист адміністратору Веб-сервераКарта сайту

Гаряча лінія
Гаряча лінія
Довідник посадовців
Телефонний довідник
ОпитуванняОпитування

Сьогодні: понеділок, 28 жовтня 2024

Луганська обласна військово-цивільна адміністрація (стара версія)Діяльність ОДАПрес-центр
Новини

RSS

08 грудня 2015, 18:00
Процес оформлення виплат тимчасовим переселенцям із зони АТО можливо значно прискорити
Про це йшлося на апаратній нараді Луганської облдержадміністрації, яка відбулася 8 грудня. На нараді були розглянуті питання соціальних виплат тимчасово переміщеним особам та утворення служби громадянського захисту.

докладніше »



08 грудня 2015, 17:41
На Луганщині молодь об’єдналася, щоб сказати «ні» насильству
Сьогодні, 8 грудня, у Сєвєродонецьку на площі перед міським Палацом культури пройшла молодіжна соціальна акція «Єднаймося проти насильства!». Захід відбувся в рамках обласного етапу щорічної Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства», яка проходить з 25 листопада по 10 грудня. На площі зібрались молоді луганчани, до яких приєдналися представники Департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації,  управління молоді та спорту ОДА, Луганського обласного центру підтримки молодіжних ініціатив та соціальних досліджень й представники польового офісу УВКБ ООН у Сєвєродонецьку.

докладніше »



08 грудня 2015, 13:30
Відбувся семінар-практикум щодо впровадження в області системи електронних державних закупівель «ProZorro»
У Сєвєродонецьку відбувся семінар-практикум щодо впровадження в області системи електронних державних закупівель «ProZorro», організаторами якого виступили Луганська облдержадміністрація – Луганська обласна військово-цивільна адміністрація та Міністерство економічного розвитку і торгівлі України.

докладніше »



08 грудня 2015, 11:40
Шановні журналісти Луганщини!
Вітаю вас із створенням Луганської регіональної організації Національної спілки журналістів України!  Заслуговує щирої поваги ваше наполегливе устремління відновити роботу організації, донести до жителів області та України слово правди про події, що відбуваються на Луганщині.  Нову організацію створили журналісти, для яких принципи та стандарти цивілізованої журналістики понад усе, а вірність Закону України не піддавалася жодному сумніву. 

докладніше »



08 грудня 2015, 08:59
Заборгованість із фінансування матеріального забезпечення по тимчасовій непрацездатності в області відсутня
За інформацією Луганського обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності станом на 1 грудня 2015 року матеріальне забезпечення профінансовано на загальну суму 75,6 млн грн, у тому числі: по тимчасовій непрацездатності – 55,0 млн грн, по вагітності та пологах – 20,2 млн грн, на поховання – 0,4 млн грн. Заборгованість із фінансування матеріального забезпечення відсутня.

докладніше »



07 грудня 2015, 13:14
Луганські борці – на п’єдисталі кубку України
З 2 по 4 грудня у Черкасах відбувся Кубок України серед чоловіків з греко-римської боротьби.

докладніше »



07 грудня 2015, 11:04
В Луганській області триває ІІ тур вакцинації проти поліомієліту
Днями директор Департаменту охорони здоров’я Луганської облдержадміністрації Петро Клименко з метою ознайомлення з організацією роботи щодо імунопрофілактики, у тому числі й поліомієліту, відвідав  медичні заклади міст Рубіжного та Сєвєродонецька. Він зазначив, що заходи в цьому напряму здійснюються на відповідному рівні.

докладніше »



07 грудня 2015, 10:49
У Троїцькому позиції українських військових обстрілював снайпер. Є поранений
Учора, 6 грудня, по позиціях наших бійців поблизу села Троїцьке Попаснянського району вів прицільний вогонь снайпер терористів. Унаслідок обстрілу близько 15:00 було поранено військовослужбовця 1978 р. н. із Львівської області. Постраждалого доставлено до районної лікарні, де йому надається вся необхідна допомога. 

докладніше »



07 грудня 2015, 09:47
Підсумки кубку і чемпіонату України з пауерліфтингу
У місті Коломия (Івано-Франківської область) пройшли заключні змагання з пауерліфтингу.

докладніше »



07 грудня 2015, 09:32
Шановні колеги! Шановні працівники органів місцевого самоврядування Луганської області!
Щиро вітаю вас із професійним святом – Днем місцевого самоврядування!

докладніше »



06 грудня 2015, 09:31
Шановні військовослужбовці!
Вітаю вас із Днем Збройних Сил України! Вже другий рік поспіль ми відзначаємо це свято під час нав’язаної нам тривалої гібридної підступної війни, що розгорнула проти України колишня братня країна. Навіть сьогодні, в час так званого припинення вогню, отримують поранення та гинуть українські воїни, які боронять незалежність нашої Вітчизни. Після років знищення та неповажного ставлення до української армії з боку колишньої влади, після героїчного захисту рідної землі від російсько-терористичної орди Збройні Сили України відбулися та продовжують відновлюватися, впроваджуючи сучасний новітній досвід військової справи XXI століття. Це сталося завдяки вашій мужності, щирій любові до батьківщини, відповідальності до виконання завдань з відновлення національного суверенітету та цілісності України. Вічна слава героям, загинувшим у цій священній праведній війні заради існування самої України та її гідного цивілізованого майбутнього. Слава Україні! Героям слава! З глибокою повагою Голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука

докладніше »



05 грудня 2015, 18:46
На Луганщині відзначили Міжнародний день волонтера
Сьогодні, 5 грудня в Сєвєродонецьку відбувся обласний форум громадських активістів, які надають допомогу Збройним Силам України, внутрішньо переміщеним особам та усім хто потребує допомоги з нагоди Міжнародного дня волонтерів.

докладніше »



05 грудня 2015, 08:08
Шановні жителі Луганської області!
Щороку 5 грудня в нашій країні, як й в усьому світі відзначають Всесвітній день волонтера.          Сьогоднішній волонтерський рух в Україні – це унікальне явище, який був організований в перші часи агресії та збройного нападу на нашу країни.

докладніше »



04 грудня 2015, 18:18
Урядом прийнято постанову щодо підтримки волонтерів, які постраждали під час надання волонтерської допомоги
В умовах напруженої військово-політичної ситуації, що склалася на Луганщині, допомога волонтерів є неоціненною. На жаль, трапляються випадки, коли люди, надаючи волонтерську допомогу тим, хото її найбільше потребує, самі стають жертвами й отримують фізичні ушкодження або навіть гинуть.

докладніше »



04 грудня 2015, 17:32
Клименко: «На території України йде гібридна війна. Війна, яку ще не бачив світ. Це війна не тільки зброї – це війна в душах, серцях і головах людей»
Сьогодні, 4 грудня, у Сєвєродонецькому міському Палаці культури пройшли урочисті заходи, присвячені Дню Збройних Сил України.  Із професійним святом військовослужбовців привітав заступник голови Луганської облдержадміністрації Юрій Клименко.  

докладніше »



04 грудня 2015, 11:23
Клименко розповів про відновлення пошкоджених ліній електропередач в області
Заступник голови Луганської облдержадміністрації Юрій Клименко взяв участь у прямому ефірі на телеканалі "СТВ" де розповів про відновлення пошкоджених ліній електропередач у прифронтових районах для запуску бюджетоутворючих підприємств області

докладніше »



04 грудня 2015, 10:17
Пушко-Цибуляк: «Головне – щоб, проводячи реформи, ми не загубили людей у маленьких селах»
«Практика формування об’єднаних громад: очікування та досягнення» стала темою «круглого столу», який пройшов 4 грудня у м. Сєвєродонецьку. У заході взяли участь перший заступник голови облдержадміністрації Єлизавета Пушко-Цибуляк, керівник апарату облдержадміністрації Ріта Холоденко, директор Офісу реформ у Луганській області Сергій Тихоновський та експерти Офісу реформ, Новопсковський та Новоайдарський селищні голови, заступник Щастинського міського голови, представники Білокуракинської райдержадміністрації та Головного управління ДФС у Луганській області, громадськість.

докладніше »



04 грудня 2015, 09:53
Тривають заходи з попередження техногенної катастрофи на шахті «Первомайська»
За наявною інформацією 02.09.2015 внаслідок аварії на шахті «Первомайська» (м. Первомайськ) зупинився водовідливний комплекс, почалось підтоплення шахти. В наслідок того, що не були розпочаті ремонтні роботи, шахтні води через певний час будуть перетікати на закриті шахти «Голубівська», «Родіна» імені С.М.Кірова. За розрахунками гідрогеологів у червень-липень 2016 року відбудеться підтоплення Стаханівсько-Брянківського регіону, закритих шахт Кіровської групи, а також виробок працюючих на контрольованій території шахт «Золоте», «Карбоніт» і «Гірська» ДП «Первомайськвугілля». Це означає, що може виникнути надзвичайна ситуація техногенного характеру, оскільки шахтні води забруднюють водоносні горизонти, розмивають родючі шари ґрунту, витісняють на поверхню шахтний газ метан.

докладніше »



04 грудня 2015, 09:05
Відбулися загальні звітно-виборні збори у Луганському регіональному відділенні Асоціації міст України
За участю заступника голови Луганської обласної державної адміністрації Юрія Клименка 3 грудня 2015 року відбулися загальні звітно-виборні збори у Луганському регіональному відділенні Асоціації міст України. У зборах взяли участь виконавчий директор регіонального відділення Наталія Бойко, міські та селищні голови територіальних громад Сєвєродонецька, Лисичанська, Кремінній, Рубіжного, Щастя, Новопскова, Петрівки, які є членами ВАОМС «Асоціація міст України» Луганської області, а також міські та селищні голови територіальних громад Старобільська, Новодружевська, Привільного, Попасній та інші, які можуть стати потенційними членами Асоціації міст України найближчим часом.

докладніше »



03 грудня 2015, 15:18
Вакцину від Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) у повному обсязі доставлено до всіх міст та районів області
Сьогодні, 3 грудня, заступник начальника управління з організації надання медичної допомоги населенню Департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації Іллона Карпенко разом з головною медичною сестрою Сєвєродонецької міської багатопрофільної лікарні Валентиною Токар провела обласну нараду для медичних працівників з питань організації та проведення в області ІІ раунду імунопрофілактики поліомієліту.

докладніше »




Попередня сторінка || Наступна сторінка
Сторінки:
4647484950515253545556575859606162636465

Архів по роках:

20152016

Фоторепортаж
4056 Зображень

Фоторепортаж
4056 Зображень

Культура
5 Зображень

Культура
5 Зображень

Освіта та наука
14 Зображень

Освіта та наука
14 Зображень

Охорона здоров`я
13 Зображень

Охорона здоров`я
13 Зображень

Пам`ятники та будівлі
1 Зображень

Пам`ятники та будівлі
1 Зображень

Природа
3 Зображень

Природа
3 Зображень

Промисловість
8 Зображень

Промисловість
8 Зображень

Релігія
10 Зображень

Релігія
10 Зображень

Сільське господарство
5 Зображень

Сільське господарство
5 Зображень

Соціальний захист населення
4 Зображень

Соціальний захист населення
4 Зображень

Спорт
4 Зображень

Спорт
4 Зображень

ДЕНЬ ПЕРЕМОГИ
5 Зображень

ДЕНЬ ПЕРЕМОГИ
5 Зображень

Підприємства
2 Зображень

Підприємства
2 Зображень

Покладення квітів
5 Зображень

Покладення квітів
5 Зображень

Молодь і сім'я
0 Зображень

Попередня сторінка ||
« назад
(1069-0 з 0 зображень)
||

Фоторепортаж
4056 Зображень

Фоторепортаж
4056 Зображень

Фоторепортаж
4056 Зображень

Фоторепортаж
4056 Зображень

Фоторепортаж
4056 Зображень

Фоторепортаж
4056 Зображень

Фоторепортаж
4056 Зображень

Фоторепортаж
4056 Зображень

Фоторепортаж
4056 Зображень

Фоторепортаж
4056 Зображень

Фоторепортаж
4056 Зображень

Культура
5 Зображень

Культура
5 Зображень

Культура
5 Зображень

Культура
5 Зображень

Культура
5 Зображень

Культура
5 Зображень

Культура
5 Зображень

Культура
5 Зображень

Культура
5 Зображень

Культура
5 Зображень

Культура
5 Зображень

Освіта та наука
14 Зображень

Освіта та наука
14 Зображень

Освіта та наука
14 Зображень

Освіта та наука
14 Зображень

Освіта та наука
14 Зображень

Освіта та наука
14 Зображень

Освіта та наука
14 Зображень

Освіта та наука
14 Зображень

Освіта та наука
14 Зображень

Освіта та наука
14 Зображень

Освіта та наука
14 Зображень

Охорона здоров`я
13 Зображень

Охорона здоров`я
13 Зображень

Охорона здоров`я
13 Зображень

Охорона здоров`я
13 Зображень

Охорона здоров`я
13 Зображень

Охорона здоров`я
13 Зображень

Охорона здоров`я
13 Зображень

Охорона здоров`я
13 Зображень

Охорона здоров`я
13 Зображень

Охорона здоров`я
13 Зображень

Охорона здоров`я
13 Зображень

Пам`ятники та будівлі
1 Зображень

Пам`ятники та будівлі
1 Зображень

Пам`ятники та будівлі
1 Зображень

Пам`ятники та будівлі
1 Зображень

Пам`ятники та будівлі
1 Зображень

Пам`ятники та будівлі
1 Зображень

Пам`ятники та будівлі
1 Зображень

Пам`ятники та будівлі
1 Зображень

Пам`ятники та будівлі
1 Зображень

Пам`ятники та будівлі
1 Зображень

Пам`ятники та будівлі
1 Зображень

Природа
3 Зображень

Природа
3 Зображень

Природа
3 Зображень

Природа
3 Зображень

Природа
3 Зображень

Природа
3 Зображень

Природа
3 Зображень

Природа
3 Зображень

Природа
3 Зображень

Природа
3 Зображень

Природа
3 Зображень

Промисловість
8 Зображень

Промисловість
8 Зображень

Промисловість
8 Зображень

Промисловість
8 Зображень

Промисловість
8 Зображень

Промисловість
8 Зображень

Промисловість
8 Зображень

Промисловість
8 Зображень

Промисловість
8 Зображень

Промисловість
8 Зображень

Промисловість
8 Зображень

Релігія
10 Зображень

Релігія
10 Зображень

Релігія
10 Зображень

Релігія
10 Зображень

Релігія
10 Зображень

Релігія
10 Зображень

Релігія
10 Зображень

Релігія
10 Зображень

Релігія
10 Зображень

Релігія
10 Зображень

Релігія
10 Зображень

Сільське господарство
5 Зображень

Сільське господарство
5 Зображень

Сільське господарство
5 Зображень

Сільське господарство
5 Зображень

Сільське господарство
5 Зображень

Сільське господарство
5 Зображень

Сільське господарство
5 Зображень

Сільське господарство
5 Зображень

Сільське господарство
5 Зображень

Сільське господарство
5 Зображень

Сільське господарство
5 Зображень

Соціальний захист населення
4 Зображень

Соціальний захист населення
4 Зображень

Соціальний захист населення
4 Зображень

Соціальний захист населення
4 Зображень

Соціальний захист населення
4 Зображень

Соціальний захист населення
4 Зображень

Соціальний захист населення
4 Зображень

Соціальний захист населення
4 Зображень

Соціальний захист населення
4 Зображень

Соціальний захист населення
4 Зображень

Соціальний захист населення
4 Зображень

Спорт
4 Зображень

Спорт
4 Зображень

Спорт
4 Зображень

Спорт
4 Зображень

Спорт
4 Зображень

Спорт
4 Зображень

Спорт
4 Зображень

Спорт
4 Зображень

Спорт
4 Зображень

Спорт
4 Зображень

Спорт
4 Зображень

ДЕНЬ ПЕРЕМОГИ
5 Зображень

ДЕНЬ ПЕРЕМОГИ
5 Зображень

ДЕНЬ ПЕРЕМОГИ
5 Зображень

ДЕНЬ ПЕРЕМОГИ
5 Зображень

ДЕНЬ ПЕРЕМОГИ
5 Зображень

ДЕНЬ ПЕРЕМОГИ
5 Зображень

ДЕНЬ ПЕРЕМОГИ
5 Зображень

ДЕНЬ ПЕРЕМОГИ
5 Зображень

ДЕНЬ ПЕРЕМОГИ
5 Зображень

ДЕНЬ ПЕРЕМОГИ
5 Зображень

ДЕНЬ ПЕРЕМОГИ
5 Зображень

Підприємства
2 Зображень

Підприємства
2 Зображень

Підприємства
2 Зображень

Підприємства
2 Зображень

Підприємства
2 Зображень

Підприємства
2 Зображень

Підприємства
2 Зображень

Підприємства
2 Зображень

Підприємства
2 Зображень

Підприємства
2 Зображень

Підприємства
2 Зображень

Покладення квітів
5 Зображень

Покладення квітів
5 Зображень

Покладення квітів
5 Зображень

Покладення квітів
5 Зображень

Покладення квітів
5 Зображень

Покладення квітів
5 Зображень

Покладення квітів
5 Зображень

Покладення квітів
5 Зображень

Покладення квітів
5 Зображень

Покладення квітів
5 Зображень

Покладення квітів
5 Зображень

Молодь і сім'я
0 Зображень

У разі використання матеріалів сайту посилання на www.loga.gov.ua є обов'язковим.
Технічна підтримка: Відділ інформаційно-комп'ютерного забезпечення апарату
Лист адміністратору Веб-сервера