Sub_Class with id 258 does not exist
Луганська обласна військово-цивільна адміністрація (стара версія) Діяльність ОДА Прес-центр Новини
Луганська обласна державна адміністрація
| |


ГоловнаЛист адміністратору Веб-сервераКарта сайту

Гаряча лінія
Гаряча лінія
Довідник посадовців
Телефонний довідник
ОпитуванняОпитування

Сьогодні: понеділок, 28 жовтня 2024

Луганська обласна військово-цивільна адміністрація (стара версія)Діяльність ОДАПрес-центр
Новини

RSS

05 грудня 2015, 08:08
Шановні жителі Луганської області!
Щороку 5 грудня в нашій країні, як й в усьому світі відзначають Всесвітній день волонтера.          Сьогоднішній волонтерський рух в Україні – це унікальне явище, який був організований в перші часи агресії та збройного нападу на нашу країни.

докладніше »



04 грудня 2015, 18:18
Урядом прийнято постанову щодо підтримки волонтерів, які постраждали під час надання волонтерської допомоги
В умовах напруженої військово-політичної ситуації, що склалася на Луганщині, допомога волонтерів є неоціненною. На жаль, трапляються випадки, коли люди, надаючи волонтерську допомогу тим, хото її найбільше потребує, самі стають жертвами й отримують фізичні ушкодження або навіть гинуть.

докладніше »



04 грудня 2015, 17:32
Клименко: «На території України йде гібридна війна. Війна, яку ще не бачив світ. Це війна не тільки зброї – це війна в душах, серцях і головах людей»
Сьогодні, 4 грудня, у Сєвєродонецькому міському Палаці культури пройшли урочисті заходи, присвячені Дню Збройних Сил України.  Із професійним святом військовослужбовців привітав заступник голови Луганської облдержадміністрації Юрій Клименко.  

докладніше »



04 грудня 2015, 11:23
Клименко розповів про відновлення пошкоджених ліній електропередач в області
Заступник голови Луганської облдержадміністрації Юрій Клименко взяв участь у прямому ефірі на телеканалі "СТВ" де розповів про відновлення пошкоджених ліній електропередач у прифронтових районах для запуску бюджетоутворючих підприємств області

докладніше »



04 грудня 2015, 10:17
Пушко-Цибуляк: «Головне – щоб, проводячи реформи, ми не загубили людей у маленьких селах»
«Практика формування об’єднаних громад: очікування та досягнення» стала темою «круглого столу», який пройшов 4 грудня у м. Сєвєродонецьку. У заході взяли участь перший заступник голови облдержадміністрації Єлизавета Пушко-Цибуляк, керівник апарату облдержадміністрації Ріта Холоденко, директор Офісу реформ у Луганській області Сергій Тихоновський та експерти Офісу реформ, Новопсковський та Новоайдарський селищні голови, заступник Щастинського міського голови, представники Білокуракинської райдержадміністрації та Головного управління ДФС у Луганській області, громадськість.

докладніше »



04 грудня 2015, 09:53
Тривають заходи з попередження техногенної катастрофи на шахті «Первомайська»
За наявною інформацією 02.09.2015 внаслідок аварії на шахті «Первомайська» (м. Первомайськ) зупинився водовідливний комплекс, почалось підтоплення шахти. В наслідок того, що не були розпочаті ремонтні роботи, шахтні води через певний час будуть перетікати на закриті шахти «Голубівська», «Родіна» імені С.М.Кірова. За розрахунками гідрогеологів у червень-липень 2016 року відбудеться підтоплення Стаханівсько-Брянківського регіону, закритих шахт Кіровської групи, а також виробок працюючих на контрольованій території шахт «Золоте», «Карбоніт» і «Гірська» ДП «Первомайськвугілля». Це означає, що може виникнути надзвичайна ситуація техногенного характеру, оскільки шахтні води забруднюють водоносні горизонти, розмивають родючі шари ґрунту, витісняють на поверхню шахтний газ метан.

докладніше »



04 грудня 2015, 09:05
Відбулися загальні звітно-виборні збори у Луганському регіональному відділенні Асоціації міст України
За участю заступника голови Луганської обласної державної адміністрації Юрія Клименка 3 грудня 2015 року відбулися загальні звітно-виборні збори у Луганському регіональному відділенні Асоціації міст України. У зборах взяли участь виконавчий директор регіонального відділення Наталія Бойко, міські та селищні голови територіальних громад Сєвєродонецька, Лисичанська, Кремінній, Рубіжного, Щастя, Новопскова, Петрівки, які є членами ВАОМС «Асоціація міст України» Луганської області, а також міські та селищні голови територіальних громад Старобільська, Новодружевська, Привільного, Попасній та інші, які можуть стати потенційними членами Асоціації міст України найближчим часом.

докладніше »



03 грудня 2015, 15:18
Вакцину від Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) у повному обсязі доставлено до всіх міст та районів області
Сьогодні, 3 грудня, заступник начальника управління з організації надання медичної допомоги населенню Департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації Іллона Карпенко разом з головною медичною сестрою Сєвєродонецької міської багатопрофільної лікарні Валентиною Токар провела обласну нараду для медичних працівників з питань організації та проведення в області ІІ раунду імунопрофілактики поліомієліту.

докладніше »



03 грудня 2015, 14:04
У Сєвєродонецьку пройшла нарада щодо питань поставок деревини для будівництва та ремонту фортифікаційних споруд
У Сєвєродонецьку під головуванням голови Державного агентства лісових ресурсів України Олександра Ковальчука пройшла узгоджувальна нарада з питань поставок деревини для будівництва та ремонту фортифікаційних споруд, а також дров військовим підрозділам які приймають участь в проведенні антитерористичної операції. У нараді взяли участь заступник голови Луганської облдержадміністрації Юрій Клименко, представники Міністерства оборони, Донецької обласної ВЦА, а також начальники Донецького, Луганського та Харківського обласних управлінь лісового та мисливського господарства.

докладніше »



03 грудня 2015, 13:58
Луганський спортсмен – призер всеукраїнських змагань зі скелелазіння
З 26 по 29 листопада у Харкові відбулися Всеукраїнські змагання зі скелелазіння серед юніорів, юніорок, юнаків та дівчат.  Луганську область представляли 6 спортсменів: Олексій Мишко, Дар’я Мостова, Марія Дзюбенко, Софія Чайка, Наталя Касьянова та Ксенія Король.

докладніше »



03 грудня 2015, 11:13
Епізоотична ситуація зі сказу у Луганській області значно ускладнилася
Про це йшлося на засіданні Державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при Луганській обласній державній адміністрації, яке пройшло 2 грудня під головуванням заступника голови облдержадміністрації Хлякіна Сергія Анатолійовича.  В останні роки епізоотична ситуація зі сказу в Україні та зокрема в Луганській області викликає занепокоєння. 

докладніше »



02 грудня 2015, 19:32
Анонс подій Четвер 03.12.2015
- Підписання Меморандуму про взаємодію органів державної влади в питаннях соціалізації інвалідів.  Бере участь керівництво області. м. Сєвєродонецьк, проспект Радянський, 59, 3-й поверх, зал засідань (к. 3). Початок 11:00  

докладніше »



02 грудня 2015, 19:29
У Сєвєродонецьку презентували банківське відділення на колесах
2 грудня у Сєвєродонецьку за участі заступника голови Луганської облдержадміністрації Юрія Клименко, заступника голови правління АТ «Ощадбанк» Євгенія Драчко-Єрмоленко та голови Луганського обласного управління «Ощадбанку» Ірини Бондар відбулась презентація унікального мобільного банківського підрозділу, створеного на базі автомобілю КрАЗ. Банківське відділення на колесах призначено для роботи в Донецькій та Луганській областях. Мобільний підрозділ буде обслуговувати громадян, що мешкають у прифронтових населених пунктах, військовослужбовців та правоохоронців, які перебувають у військових частинах та в зоні АТО. 

докладніше »



02 грудня 2015, 17:17
У Попаснянському районі закінчують відновлення найбільш пошкоджених житлових будинків
Сьогодні, 2 грудня, під час робочої поїздки до Попаснянського району керівник Луганської обласної ВЦА Георгій Тука відвідав гімназію, де оглянув нове обладнання для класів. Кошти на нові парти і дошки було виділено з районного бюджету. Очільник області, побачивши, що вчителі працюють за старими столами, дав доручення голові Попаснянської районної ВЦА Роману Власенку закупити необхідну кількість меблів для педагогів. 

докладніше »



02 грудня 2015, 15:03
Юрій Клименко зустрівся з Президентом торгово-промислової палати України Геннадієм Чижиковим
Сьогодні, 2 грудня, відбулася робоча зустріч заступника голови Луганської облдержадміністрації Юрія Клименка з Президентом торгово-промислової палати України Геннадієм Чижиковим.

докладніше »



02 грудня 2015, 12:00
На апаратній нараді в облдержадміністрації доручено створити робочу групу по відбору проектів регіональних програм розвитку
Перший заступник голови Луганської облдержадміністрації Єлизавета Пушко-Цибуляк 1 грудня провела апаратну нараду з керівниками структурних підрозділів облдержадміністрації, територіальних підрозділів міністерств, інших центральних органів виконавчої влади, провідних підприємств та установ області з питань підготовки проектів регіональних цільових та інших програм за рахунок державного бюджету й інших джерел, виконання Законів України «Про доступ до публічної інформації», «Про очищення влади», дисципліни в облдержадміністрації та її структурних підрозділах, підготовки учнів 11-х класів загальноосвітніх навчальних закладів до зовнішнього незалежного оцінювання знань у 2016 році та інших нагальних питань.

докладніше »



02 грудня 2015, 11:58
В Луганській області проходить обласний етап Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства»
Про проведення на Луганщині обласного етапу Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства» повідомила на брифінгу для ЗМІ в ОДА директор Департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації Елеонора Поліщук.

докладніше »



02 грудня 2015, 10:00
Елеонора Поліщук: «Ми будемо робити все від нас залежне, аби жінки від насильства страждали якомога менше»
На щотижневому брифінгу для ЗМІ в ОДА директор Департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації Елеонора Поліщук розповіла про вкрай актуальну зараз для нашого регіону тему – гендерно  обумовленого насильства, тобто насильства проти жінок за ознакою статі.

докладніше »



01 грудня 2015, 18:14
В облдержадміністрації обговорили проблемні питання ДП «Сєвєродонецька ТЕЦ», шляхи щодо їх вирішення
Сьогодні, 1 грудня 2015 року, за участю Департаменту промисловості та енергозбереження ОДА й керівництва ДП «Сєвєродонецька ТЕЦ» відбулася нарада з обговорення проблемних питань щодо прискорення реалізації проекту реконструкції підприємства, недопущення або перенесення процедури приватизації, взаєморозрахунків за спожиту електроенергію для погашення боргу за природний газ. Було визначено підготовити проект постанови Кабінету Міністрів України щодо прискорення реконструкції ДП «Сєвєродонецька ТЕЦ» та виключення його з переліку підприємств, які підлягають приватизації.

докладніше »



01 грудня 2015, 16:48
Наші спортсмени на п’єдесталі чемпіонаті України з акробатичного рок-н-ролу
З 27 по 29 листопада в Харкові пройшов V етап чемпіонату України з акробатичного рок-н-ролу та бугі-вугі.

докладніше »




Попередня сторінка || Наступна сторінка
Сторінки:
4647484950515253545556575859606162636465

Архів по роках:

20152016

Фоторепортаж
4056 Зображень

Культура
5 Зображень

Освіта та наука
14 Зображень

Охорона здоров`я
13 Зображень

Пам`ятники та будівлі
1 Зображень

Природа
3 Зображень

Промисловість
8 Зображень

Релігія
10 Зображень

Сільське господарство
5 Зображень

Соціальний захист населення
4 Зображень

Спорт
4 Зображень

ДЕНЬ ПЕРЕМОГИ
5 Зображень

Підприємства
2 Зображень

Покладення квітів
5 Зображень

Молодь і сім'я
0 Зображень

Попередня сторінка ||
« назад
(1081-0 з 0 зображень)
||

Фоторепортаж
4056 Зображень

Культура
5 Зображень

Освіта та наука
14 Зображень

Охорона здоров`я
13 Зображень

Пам`ятники та будівлі
1 Зображень

Природа
3 Зображень

Промисловість
8 Зображень

Релігія
10 Зображень

Сільське господарство
5 Зображень

Соціальний захист населення
4 Зображень

Спорт
4 Зображень

ДЕНЬ ПЕРЕМОГИ
5 Зображень

Підприємства
2 Зображень

Покладення квітів
5 Зображень

Молодь і сім'я
0 Зображень

У разі використання матеріалів сайту посилання на www.loga.gov.ua є обов'язковим.
Технічна підтримка: Відділ інформаційно-комп'ютерного забезпечення апарату
Лист адміністратору Веб-сервера