Sub_Class with id 258 does not exist
Луганська обласна військово-цивільна адміністрація (стара версія) Діяльність ОДА Прес-центр Новини
Луганська обласна державна адміністрація
| |


ГоловнаЛист адміністратору Веб-сервераКарта сайту

Гаряча лінія
Гаряча лінія
Довідник посадовців
Телефонний довідник
ОпитуванняОпитування

Сьогодні: понеділок, 28 жовтня 2024

Луганська обласна військово-цивільна адміністрація (стара версія)Діяльність ОДАПрес-центр
Новини

RSS

01 грудня 2015, 16:29
Брифінг заступника Міністра оборони України з питань європейської інтеграції Ігоря Долгова та заступника голови Луганської облдержадміністрації Юрія Клименка щодо відкриття у Сєвєродонецьку центру цивільно-військового співробітництва сектору «А»
Брифінг заступника Міністра оборони України з питань європейської інтеграції Ігоря Долгова та заступника голови Луганської облдержадміністрації Юрія Клименка щодо відкриття у Сєвєродонецьку центру цивільно-військового співробітництва сектору «А»

докладніше »



01 грудня 2015, 15:35
У Сєвєродонецьку відкрили центр цивільно-військового співробітництва
Сьогодні, 1 грудня, у Сєвєродонецьку відкрили центр цивільно-військового співробітництва сектору «А». У центрі співробітники ЗСУ спільно з обласною адміністрацією, правоохоронними органами, міжнародними та громадськими організаціями будуть допомагати населенню Луганщини. 

докладніше »



01 грудня 2015, 15:21
На Луганщині підбили підсумки конкурсу «Класний керівник року-2015»
У Луганській області відбувся обласний тур Всеукраїнського конкурсу «Класний керівник року» у трьох номінаціях: «Класний керівник 5–7 класів», «Класний керівник 8–9 класів», «Класний керівник 10–11 класів».

докладніше »



01 грудня 2015, 14:00
В рамках щорічної Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства» в облдержадміністрації обговорили шляхи протидії ґендерному насильству
В рамках щорічної Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства» з ініціативи Фонду народонаселення ООН, Українського Жіночого Фонду та за підтримки Департаменту соціального захисту населення ОДА в облдержадміністрації було проведено засідання «круглого столу» за темою: «Ґендерно обумовлене насильство в умовах військового конфлікту на сході України: виклики та інструменти протидії».

докладніше »



01 грудня 2015, 12:15
«Децентралізація – це стратегія національного успіху!»
«Децентралізація – це стратегія національного успіху!»

докладніше »



30 листопада 2015, 16:10
У Сєвєродонецьку молодь вчилася фотомистецтву
Вчора, 29 листопада в міському Палаці культури фотограф Сергій Ковальов провів майстер-клас з фотомистецтва.

докладніше »



30 листопада 2015, 14:19
Наш важкоатлет в десятці найсильніших планети
Важкоатлет із Луганської області Роман Зайцев посів сьоме місце на чемпіонаті Світу, який з 20 по 28 листопада проходив у Х’юстоні (Сполучені Штати Америки).  У ваговій категорії до 105 кг Зайцев показав загальний результат 396 кг: 180 кг у ривку і 216 у поштовху. 

докладніше »



30 листопада 2015, 11:55
Мінагрополітики перевірятиме скарги щодо відмов у наданні компенсації за кредитами для аграріїв
Як повідомляє прес-служба Мінагрополітики конкурсні комісії в областях не завжди правильно використовують свої повноваження щодо надання компенсації аграріям за фінансування, отримане за державною програмою здешевлення кредитів. Про це повідомив Перший заступник Міністра аграрної політики та продовольства України Ярослав Краснопольський під час селекторної наради у Мінагрополітики.  

докладніше »



30 листопада 2015, 10:44
Спрощено процедуру отримання державної підтримки на розвиток тваринництва, - Ярослав Краснопольський
Міністерство аграрної політики та продовольства України спростило процедуру нарахування та розподілу бюджетних коштів. Про це заявив Перший заступник Міністра Ярослав Краснопольський коментуючи затверджену урядову постанову № 884 щодо порядку використання коштів, передбачених у держбюджеті для підтримки галузі тваринництва.

докладніше »



28 листопада 2015, 16:45
Юрій Клименко: «Геноцид штучним голодом призвів до непоправних втрат»
28 листопада на всій підконтрольній українській владі території Луганщини пройшла низка жалобних заходів, присвячених вшануванню пам’яті жертв голодоморів 1932-1933, 1921-1922, 1946-1947 років в Україні. У м. Сєвєродонецьку вони розпочалися траурною ходою учасників заходу із запаленими лампадами і квітами із символічними колосками та мітингу-реквієму біля каплиці пам’яті жертв Голодоморів храмового комплексу «Лісова Дача» за участю керівництва Луганської облдержадміністрації, представників органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, організацій та установ, учнівської молоді, студентства та громадськості.

докладніше »



27 листопада 2015, 16:12
З обласного бюджету виділені додаткові кошти місцевим бюджетам Луганської області для вирішення проблемних питань соціально-економічного розвитку районів
За розпорядженням голови обласної державної адміністрації-керівника обласної  військово-цивільної адміністрації Георгія Туки від 24 листопада 2015 року № 573 з обласного бюджету виділені додаткові кошти місцевим бюджетам Луганської області для вирішення проблемних питань соціально-економічного розвитку районів області  у загальній сумі 12.207,717 тис. грн.

докладніше »



27 листопада 2015, 15:07
Коригуючи коефіцієнти для розрахунку розміру витрат теплової енергії, електричної енергії, природного газу та інших видів палива на потреби опалення
Постановою Кабінету Міністрів України від 28.102015 № 842 «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 6 серпня 2014 року №409», яка набрала чинності 03.11.2015, внесено зміни до соціальних нормативів користування послугами для надання пільг і субсидій, зокрема, встановлено соціальні нормативи використання теплової енергії для централізованого опалення у разі обладнання будинків приладами обліку, змінено коригуючі коефіцієнти для розрахунку розміру витрат енергоресурсів на потреби опалення.          Змінені соціальні нормативи застосовуються для розрахунку пільг і субсидій починаючи з листопада 2015 року.          При цьому масовий перерахунок призначених субсидій не здійснюється. Перерахунок раніше призначеної житлової субсидії буде зроблений після звернення особи, якій призначено субсидію, після надання нею інформації про кількість поверхів у будинку.

докладніше »



27 листопада 2015, 14:44
Урядом внесено зміни до державних соціальних нормативів споживання житлово-комунальних послуг
З листопада 2015 року набрала чинності постанова Кабінету Міністрів України від 28 жовтня 2015 року № 842, якою внесено зміни до постанови Кабінету Міністрів України від 6 серпня 2014 року «Про встановлення державних соціальних стандартів у сфері житлово-комунального обслуговування», якою, у свою чергу, затверджено соціальні нормативи користування житлово-комунальними послугами, в межах яких надаються пільги та житлові субсидії населенню.

докладніше »



27 листопада 2015, 14:19
Обласною держадміністрацією посилюється робота щодо зменшення заборгованості із заробітної плати
Перший заступник голови Луганської облдержадміністрації Єлизавета Пушко-Цибуляк провела засідання обласної тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати.  

докладніше »



27 листопада 2015, 10:40
Заступник голови Луганської облдержадміністрації Юрій Клименко зустрівся з представником ООН
У Луганській обласній державній адміністрації 26 листопада відбулася робоча зустріч з керівником Департаменту з політичних питань ООН в Україні Філоном Мораном. Облдержадміністрацію на цій зустрічі представляв заступник голови Юрій Клименко. Сторони обговорили низку проблемних питань таких як: хід розмінування, причини загострення ситуації на лінії розмежування сторін, можливість проведення місцевих виборів в окремих районах Луганської області непідконтрольних української влади, можливості співпраці різних політичних сил у новообраних місцевих радах, доступу до об'єктивної інформації яка може підтримати мирне ров'язання конфлікту.

докладніше »



26 листопада 2015, 16:35
Петро Клименко: «За 9 місяців 2015 року на Луганщині відбулося 3321 пологів»
Сьогодні у Луганській облдержадміністрації під час колегії піднімалося питання щодо організації III рівня надання акушерської допомоги вагітним на базі полого-допоміжних закладів міст Сєвєродонецька і Лисичанська. 

докладніше »



26 листопада 2015, 14:59
У Луганській обласній ВЦА пройшла зустріч з представником ПАРЄ
Сьогодні, 26 листопада, за участю представників силових відомств регіону пройшла зустріч заступника голови Луганської облдержадміністрації Юрія Клименка з доповідачем Комітету з питань міграції, біженців та переміщених осіб Парламентської Асамблеї Ради Європи Нейлі Кляйнберги. 

докладніше »



26 листопада 2015, 14:23
До уваги жителів Луганської області!
27 листопада 2015 року з 13:45 до 14:00 за київським часом у навчальних цілях буде проведено річну комплексну перевірку автоматизованої системи централізованого оповіщення області Сигнал – ВО з перевіркою проходження усіх команд оповіщення. Будуть вмикатися електросирени, звучання яких відповідає сигналу цивільного захисту «Увага всім!».

докладніше »



26 листопада 2015, 13:03
У Луганській області 30 листопада розпочинається другий тур вакцинації проти поліомієліту
Директор Департаменту охорони здоров’я Луганської облдержадміністрації Петро Клименко з метою ознайомлення з організацією проведення заходів щодо імунопрофілактики поліомієліту відвідав лікарняні заклади Новоайдарського району. 

докладніше »



26 листопада 2015, 12:00
Тетяна Філатова: «Одним з головних напрямків діяльності Міністерства юстиції України є реформування органів державної реєстрації, що спрямоване на потреби громадян, публічність і доступність інформації, спрощення та прозорість процедур реєстрації»
Ситуація з готовністю виконавчих комітетів міськрад та райдержадміністрацій Луганської області до виконання повноважень, пов’язаних з передачею функцій з державної реєстрації прав на нерухоме майно та їх обтяжень, державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців обговорювалася на засіданні колегії облдержадміністрації. Саме про це розповіла в. о. начальника Головного територіального управління юстиції в Луганській області Тетяна Філатова.

докладніше »




Попередня сторінка || Наступна сторінка
Сторінки:
4748495051525354555657585960616263646566

Архів по роках:

20152016

Фоторепортаж
4056 Зображень

Культура
5 Зображень

Освіта та наука
14 Зображень

Охорона здоров`я
13 Зображень

Пам`ятники та будівлі
1 Зображень

Природа
3 Зображень

Промисловість
8 Зображень

Релігія
10 Зображень

Сільське господарство
5 Зображень

Соціальний захист населення
4 Зображень

Спорт
4 Зображень

ДЕНЬ ПЕРЕМОГИ
5 Зображень

Підприємства
2 Зображень

Покладення квітів
5 Зображень

Молодь і сім'я
0 Зображень

Попередня сторінка ||
« назад
(1101-0 з 0 зображень)
||

Фоторепортаж
4056 Зображень

Культура
5 Зображень

Освіта та наука
14 Зображень

Охорона здоров`я
13 Зображень

Пам`ятники та будівлі
1 Зображень

Природа
3 Зображень

Промисловість
8 Зображень

Релігія
10 Зображень

Сільське господарство
5 Зображень

Соціальний захист населення
4 Зображень

Спорт
4 Зображень

ДЕНЬ ПЕРЕМОГИ
5 Зображень

Підприємства
2 Зображень

Покладення квітів
5 Зображень

Молодь і сім'я
0 Зображень

У разі використання матеріалів сайту посилання на www.loga.gov.ua є обов'язковим.
Технічна підтримка: Відділ інформаційно-комп'ютерного забезпечення апарату
Лист адміністратору Веб-сервера