Sub_Class with id 258 does not exist
Луганська обласна військово-цивільна адміністрація (стара версія) Діяльність ОДА Прес-центр Новини
Луганська обласна державна адміністрація
| |


ГоловнаЛист адміністратору Веб-сервераКарта сайту

Гаряча лінія
Гаряча лінія
Довідник посадовців
Телефонний довідник
ОпитуванняОпитування

Сьогодні: понеділок, 28 жовтня 2024

Луганська обласна військово-цивільна адміністрація (стара версія)Діяльність ОДАПрес-центр
Новини

RSS

26 листопада 2015, 09:01
На Луганщині наголосили на необхідності створення закону про вільну економічну зону
Днями перший заступник голови облдержадміністрації Єлизавета Пушко-Цибуляк провела нараду щодо перспектив економічного розвитку Луганської області та обговорення проблем, що заважають стабільній роботі промислових підприємств, у якій взяли участь керівники підприємств металургійної, будівельної, хімічної, фармацевтичної, машинобудівної, целюлозно-паперової, нафтопереробної галузей та легкої промисловості Луганщини, представники структурних підрозділів ОДА, Державної фіскальної служби України у Луганській області.

докладніше »



25 листопада 2015, 18:52
Заборгованість із фінансування матеріального забезпечення по тимчасовій непрацездатності в області відсутня
За інформацією Луганського обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності станом на 23 листопада 2015 року матеріальне забезпечення профінансовано на загальну суму 74,3 млн грн, у тому числі: по тимчасовій непрацездатності – 54,1 млн грн, по вагітності та пологах – 19,8 млн грн, на поховання – 0,4 млн грн. Заборгованість із фінансування матеріального забезпечення відсутня. 

докладніше »



25 листопада 2015, 15:30
Відбулося засідання колегії Луганської обласної державної адміністрації
Сьогодні, 25 листопада, під головуванням першого заступника голови Луганської обласної державної адміністрації Єлизавети Пушко-Цибуляк відбулося засідання колегії ОДА. В роботі колегії взяли участь заступники голови облдержадміністрації Юрій Клименко, Сергій Хлякін, керівники структурних підрозділів ОДА, районних держаних адміністрацій, районних військово-цивільних адміністрацій та міських рад, територіальних органів центральних органів виконавчої влади.

докладніше »



25 листопада 2015, 14:32
У Луганській області виявили більше 300 ящиків контрабанди із заготовками для виробництва тютюнових виробів
Учора, 24 листопада, міжвідомчою групою, до якої увійшли оперативні співробітники СБУ та оперативники Луганського прикордонного загону, було виявлено складське приміщення для накопичення товарів. Воно знаходилося за 600 метрів від лінії держрубежу в с. Зоринівка Міловського району. 

докладніше »



25 листопада 2015, 11:28
У Станиці Луганській на «розтяжці» підірвалися місцева мешканка та військовослужбовець
Учора, 24 листопада, близько 17:00 до Станично-Луганської районної лікарні з мінно-вибуховими травмами було доставлено двох постраждалих: військовослужбовця та місцеву мешканку. Тілесні ушкодження ними були отримані в результаті підривання на невстановленому вибуховому пристрої – «розтяжці» неподалік смт Станиці Луганської.  «Постраждалим надається вся необхідна допомога. За словами військових, в останні дні обстріли зі стрілецької зброї по українських позиціях у Станиці Луганській лунають практично кожної ночі», – відзначив керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука.

докладніше »



24 листопада 2015, 16:15
У Луганській області здійснено низку заходів для забезпечення безперебійного руху автотранспорту автомобільними дорогами загального користування в осінньо-зимовий період 2015-2016
Як повідомляє Служба автомобільних доріг у Луганській області, з метою, сталої роботи дорожнього господарства в осінньо-зимовий період (ОЗП) 2015-2016 років проведено закріплення відповідальних працівників Служби та ДП «Луганський облавтодор» для оперативного контролю за ходом робіт з цілодобового утримання доріг у зазначений період.  Крім того, розпочате цілодобове чергування у райавтодорах, ДП «Луганський облавтодор» та Службі автодоріг.

докладніше »



24 листопада 2015, 14:00
На мосту в Станично-Луганському районі терористи встановили протипіхотну міну
Сьогодні, 24 листопада, близько обіду на мосту в селі Комишне Станично-Луганського району місцевими мешканцями була знайдена протипіхотна осколкова міна направленого враження. У цей час до місця знахідки виїхала група саперів для розмінування та огляду мосту на предмет вибухових предметів. 

докладніше »



24 листопада 2015, 11:16
Благодійники привезли медичне обладнання для лікарень області
23 листопада до Сєвєродонецька прибув гуманітарний вантаж – медичне обладнання для лікарень Луганської області. Організаторами збору та доставки допомоги виступив Благодійний фонд Олександра Романовського. Волонтери цього фону відвідали медичні установи Луганщини зібрали дані про їх поточні проблеми і потреби  та передали цю інформацію до ФранціїАсоціації «Медична та благодійна допомога Франція-Україна». Там постаралися зібрати партію допомоги, максимально відповідну отриманими даними.

докладніше »



24 листопада 2015, 10:04
Відбулося засідання «круглого столу» з обговорення проекту Регіональної цільової програми «Залучення інвестицій, розвитку та підтримки малого і середнього підприємництва в Луганській області на 2016-2017 роки»
Під головуванням першого заступника голови обласної держадміністрації Єлизавети Пушко-Цибуляк відбулося засідання «круглого столу» з обговорення проекту Регіональної цільової програми «Залучення інвестицій, розвитку та підтримки малого і середнього підприємництва в Луганській області на 2016-2017 роки».

докладніше »



23 листопада 2015, 16:16
На Луганщині визначили кращих молодих літераторів
У Сєвєродонецькій міській публічній бібліотеці пройшла урочиста церемонія нагородження переможців обласного конкурсу молодих літераторів. Цього року в конкурсі взяли участь понад 50 луганчан з різних міст та районів області, які змагались в чотирьох номінаціях: «Срібний голос: поезія», «Проза», «Фентазі» та «Гостре перо» (публіцистичні твори).

докладніше »



23 листопада 2015, 16:06
Луганський прикордонний (місто дислокації Старобільськ Луганської обл.) загін інформує
Нагадуємо, що в інтересах захисту національної безпеки на державному кордоні України та з метою упередження дестабілізації обстановки в межах контрольованих прикордонних районах Луганської області та встановленої прикордонної смуги, додатковими тимчасовими режимними обмеженнями, заборонено:

докладніше »



23 листопада 2015, 14:12
Анастасія Приходько знову на Луганщині
Команда туру «Підтримаємо своїх», мета якого підтримати дух захисників України та мирних жителів Донбасу, знову завітає до Луганської області.

докладніше »



23 листопада 2015, 10:36
До уваги жителів Луганської області!
27 листопада 2015 року з 13:45 до 14:00 за київським часом у навчальних цілях буде проведено річну комплексну перевірку автоматизованої системи централізованого оповіщення області Сигнал – ВО з перевіркою проходження усіх команд оповіщення.          Будуть вмикатися електросирени, звучання яких відповідає сигналу цивільного захисту «Увага всім!».

докладніше »



23 листопада 2015, 09:27
У Станично-Луганському районі на «фугасі» підірвався військовий та ще один дістав поранення
Учора, 22 листопада, поблизу села Малинового Станично-Луганського району загинув військовий та ще один дістав поранення. Рухаючись по ґрунтовій дорозі на автомобілі «Фольксваген Т4», вони наїхали на невідомий вибуховий пристрій (ймовірно «фугас»), у результаті один загинув на місці та ще один дістав поранення. 

докладніше »



21 листопада 2015, 18:52
У Кремінній урочисто відкрили музей ангелів
Сьогодні, 21 листопада, з нагоди Дня Гідності і Свободи у місті Кремінна відбулось урочисте відкриття музею «На крилах». Музей розмістили у чоловічому Свято-Сергіївському монастирі. У ньому планується збирати янголів зі всієї України. 

докладніше »



21 листопада 2015, 18:46
Виступ керівника Луганської обласної військово-цивілньої адміністрації Георгія Тука на концерті до Дня Гідності і Свободи
Виступ керівника Луганської обласної військово-цивілньої адміністрації Георгія Тука на концерті до Дня Гідності і Свободи

докладніше »



21 листопада 2015, 18:05
Молодь Сєвєродонецька вшанувала героїв Небесної Сотні
Сьогодні на площі Перемоги під національну музику і демонстрування на екранах роликів про події на Майдані 2013-2014 років пройшов мітинг-реквієм до Дня Гідності та Свободи. З 21-го листопада почалася Революція Гідності, що стала тією точкою відліку, коли українці продемонстрували остаточне неповернення до українофобських режимів, обираючи європейськість і свободу.

докладніше »



21 листопада 2015, 18:04
У Сєвєродонецьку з нагоди Дня Гідності та Свободи оркестр грав Queen
У Сєвєродонецьку урочистості до Дня Гідності та Свободи розпочалися концертом Національного академічного оркестру народних інструментів України. Захід розпочався театральним перформансом щодо хронології подій на Майдані Незалежності.  Потім слово взяв керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука. 

докладніше »



21 листопада 2015, 13:10
Шановні жителі Луганської області!
Другий рік поспіль 21 листопада в нашій країні відзначається День Гідності та Свободи.          Саме з цього дня почалася Революція Гідності та відлік останніх днів злочинного режиму корупціонерів і грабіжників держави.

докладніше »



20 листопада 2015, 19:45
Три Луганські важкоатлети змагатимуться в Г'юстоні на Чемпіонаті світу
Сьогодні в США стартує чемпіонат світу з важкої атлетики серед чоловіків та жінок. На світовій першості будуть розіграні ліцензії на Олімпійські Ігри 2016 року в Ріо-де-Жанейро, тому в ньому візьме участь рекордна кількість учасників – 748 важкоатлетів із 105 країн світу. На чемпіонаті Світу Україну будуть представляти 15 спортсменів, серед них три луганчанина: Олександр Палешенко (вагова категорія 85 кг), Роман Зайцев (в/к 105 кг) та Яна Дяченко (в/к 48 кг).  

докладніше »




Попередня сторінка || Наступна сторінка
Сторінки:
4849505152535455565758596061626364656667

Архів по роках:

20152016

Фоторепортаж
4056 Зображень

Культура
5 Зображень

Освіта та наука
14 Зображень

Охорона здоров`я
13 Зображень

Пам`ятники та будівлі
1 Зображень

Природа
3 Зображень

Промисловість
8 Зображень

Релігія
10 Зображень

Сільське господарство
5 Зображень

Соціальний захист населення
4 Зображень

Спорт
4 Зображень

ДЕНЬ ПЕРЕМОГИ
5 Зображень

Підприємства
2 Зображень

Покладення квітів
5 Зображень

Молодь і сім'я
0 Зображень

Попередня сторінка ||
« назад
(1121-0 з 0 зображень)
||

Фоторепортаж
4056 Зображень

Фоторепортаж
4056 Зображень

Культура
5 Зображень

Культура
5 Зображень

Освіта та наука
14 Зображень

Освіта та наука
14 Зображень

Охорона здоров`я
13 Зображень

Охорона здоров`я
13 Зображень

Пам`ятники та будівлі
1 Зображень

Пам`ятники та будівлі
1 Зображень

Природа
3 Зображень

Природа
3 Зображень

Промисловість
8 Зображень

Промисловість
8 Зображень

Релігія
10 Зображень

Релігія
10 Зображень

Сільське господарство
5 Зображень

Сільське господарство
5 Зображень

Соціальний захист населення
4 Зображень

Соціальний захист населення
4 Зображень

Спорт
4 Зображень

Спорт
4 Зображень

ДЕНЬ ПЕРЕМОГИ
5 Зображень

ДЕНЬ ПЕРЕМОГИ
5 Зображень

Підприємства
2 Зображень

Підприємства
2 Зображень

Покладення квітів
5 Зображень

Покладення квітів
5 Зображень

Молодь і сім'я
0 Зображень

У разі використання матеріалів сайту посилання на www.loga.gov.ua є обов'язковим.
Технічна підтримка: Відділ інформаційно-комп'ютерного забезпечення апарату
Лист адміністратору Веб-сервера