Sub_Class with id 258 does not exist
Луганська обласна військово-цивільна адміністрація (стара версія) Діяльність ОДА Прес-центр Новини
Луганська обласна державна адміністрація
| |


ГоловнаЛист адміністратору Веб-сервераКарта сайту

Гаряча лінія
Гаряча лінія
Довідник посадовців
Телефонний довідник
ОпитуванняОпитування

Сьогодні: понеділок, 28 жовтня 2024

Луганська обласна військово-цивільна адміністрація (стара версія)Діяльність ОДАПрес-центр
Новини

RSS

20 листопада 2015, 19:43
Луганська обласна наукова бібліотека відновила свою роботу у Старобільську
В листопаді 2015 року відновила свою роботу Луганська обласна універсальна наукова бібліотека ім.О.М.Горького. Тепер головна бібліотека Луганського регіону функціонуватиме у місті Старобільськ. Наразі відновлена робота методичної служби, працівники бібліотеки надають консультації, збирають інформацію про нагальні проблеми бібліотек регіону.

докладніше »



20 листопада 2015, 14:46
У Рубіжному та Лисичанську відкрили відновлені будівлі залізничних вокзалів
Сьогодні, 20 листопада, у місті Рубіжному керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука побував на презентації відремонтованої будівлі залізничного вокзалу.  Капітальний ремонт будівлі був зроблений за кошти «Укрзалізниці». Зокрема, була замінена покрівля, проводилися роботи з утеплення, замість старих вікон були встановлені нові – пластикові, збільшено кількість місць у залі очікування з 80 до 200. Також була побудована нова котельня, яка забезпечила безперебійну подачу тепла до будівлі. Подібні роботи також були проведені на вокзалі у місті Лисичанську. Загалом на ремонт двох залізничних вокзалів було витрачено близько 5 млн гривень. 

докладніше »



20 листопада 2015, 13:12
Керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука розповів в прямому ефірі телеканалу "СТВ" про хід виборів у Сєвєродонецьку Ефір від 17.11.2015
Керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука розповів в прямому ефірі телеканалу "СТВ" про хід виборів у Сєвєродонецьку Ефір від 17.11.2015

докладніше »



19 листопада 2015, 15:00
Незважаючи на непросту військово-політичну ситуацію, з виконанням завдань щодо імунопрофілактики в Луганській області справилися достатньо успішно
Директор Департаменту охорони здоров’я Луганської облдержадміністрації Петро Клименко з метою ознайомлення з організацією проведення заходів щодо імунопрофілактики поліомієліту відвідав лікарню міста Щастя та лікарняні заклади Станично-Луганського району – центральну районну лікарню та лікарню смт Петрівка. 

докладніше »



19 листопада 2015, 14:51
Георгій Тука привітав луганських спортсменів – переможців міжнародних змагань
Сьогодні, 19 листопада, керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука привітав спортсменів – переможців світових змагань з пауерліфтингу та боксу. Тука відзначив, що в області планується виведення турніру з пауерліфтингу, присвяченого пам’яті майстра спорту міжнародного класу Темура Юлдашева, військовослужбовця, який загинув у 2014 році під час боїв за Савур-Могилу, на республіканській рівень.

докладніше »



19 листопада 2015, 10:26
У Луганській області сталася ДТП за участю військовослужбовців. Двоє людей загинуло та вісім дістали поранень.
Учора, 18 листопада, неподалік села Гречишкине Новоайдарського району на автодорозі сполученням «Сєвєродонецьк – Новоайдар» сталася автотранспортна аварія.  Близько 13:15 рухаючись на автомобілі «КамАЗ», водій виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся з військовим автомобілем «КРАЗ».

докладніше »



18 листопада 2015, 17:56
Виступи першого заступника голови Луганської обласної державної адміністрації під час відвідування Публічного акціонерного товариства "Рубіжанський картонно-тарний комбінат" та ПІІ "ІнтерГазСінтез"
Виступи першого заступника голови Луганської обласної державної адміністрації під час відвідування Публічного акціонерного товариства "Рубіжанський картонно-тарний комбінат" та ПІІ "ІнтерГазСінтез"

докладніше »



18 листопада 2015, 13:27
Обласна влада направила пропозиції до керівництва України відшкодувати селянам збитки після тривалих бойових дій та обстрілів
Про стан справ у сільському господарстві області розповів на брифінгу для ЗМІ в ОДА директор Департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації Григорій Кравченко.          Він звітував, що в Луганській області вже закінчилися збиральні польові роботи та станом на 17 листопада валовий збір зернових та зернобобових культур склав 1009,4 тис. тонн із середньою врожайністю 26 ц/га.  Озимої пшениці намолочено 663,1 тис. тонн, кукурудзи – 201,7 тис. тонн, соняшника – 493,4 тис. тонн. А картоплею область забезпечена більше ніж на 100 %.

докладніше »



17 листопада 2015, 17:57
У Сєвєродонецьку відсвяткували День студента
Сьогодні, 17 листопада, у Сєвєродонецькому міському палаці культури відбулись урочистості до Міжнародного дня студентів. Святкова програму для студентства підготував Східноукраїнський національний університет імені Володимира Даля.

докладніше »



17 листопада 2015, 15:51
Заборгованість із фінансування матеріального забезпечення по тимчасовій непрацездатності в області відсутня
За інформацією Луганського обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності станом на 16 листопада 2015 року матеріальне забезпечення профінансовано на загальну суму 73,0 млн грн, у тому числі: по тимчасовій непрацездатності – 53,2 млн грн, по вагітності та пологах – 19,4 млн грн, на поховання – 0,4 млн грн. Заборгованість із фінансування матеріального забезпечення відсутня.

докладніше »



16 листопада 2015, 11:22
Терористи із зенітної установки обстріляли 29-й блокпост
Учора, 15 листопада, о 18:30 з боку сіл Донецьке та Жолобок (підконтрольні так званій «ЛНР») бойовики обстріляли із зенітної установки та стрілецької зброї 29-й блокпост, розташований неподалік смт Новотошківське Попаснянського району.  «Інформації щодо жертв та руйнувань не надходило. Кількість обстрілів у регіоні з кожним днем зростає, що говорить про нову ескалацію конфлікту з боку терористів. Український опорний пункт обстріляли із зенітної установки, пострілів з якої вже давно не було чутно в області», – повідомив керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука.

докладніше »



16 листопада 2015, 10:48
Шановні працівники телерадіоінформаційного простору та зв’язку Луганщини! Дорогі друзі!
Від усього серця вітаю вас із професійним святом – Днем працівників радіо, телебачення та зв’язку! Ми живемо в інформаційному суспільстві, де обмін знаннями й інформацією, спілкування відбуваються миттєво. Ми стали свідками справжньої революції, що відбувалася останніми десятиріччями в сфері інформаційних технологій, і сьогодні без сучасних засобів зв’язку неможливо уявити наше життя.

докладніше »



16 листопада 2015, 10:31
У облдержадміністрації підбили підсумки літній оздоровчої компанії
13 листопада у Луганській облдержадміністрації відбулась нарада на якій розповіли по підсумки літній оздоровчої компанії 2015. Літня оздоровча кампанія 2015 завершилася. За традицією осінь - час підбиття підсумків. Можна говорити про те, що, незважаючи на нові законодавчі та економічні умови організації літньої оздоровчої кампанії (проведення антитерористичної операції на території області, зменшення видатків, передбачених у державному бюджеті на оздоровлення та відпочинок дітей, відсутність коштів Фонду соціального страхування, скорочення кількості дитячих закладів оздоровлення і відпочинку, збільшення кількості дітей пільгових категорій), в цілому з організацією літнього оздоровлення дітей область впоралася.

докладніше »



16 листопада 2015, 09:24
Спортсмени Луганської області знову в когорті насильніших пауерліфтерів світу
З 09 по 15 листопада 2015 року у м.Хамм (Люксембург) проходив чемпіонат світу з пауерліфтингу серед чоловіків та жінок. Більш ніж 200 спортсменів з 32 країн світу зібралися для того, щоб вирішити долю нагород світової першості.  У складі збірної команди України виступали три спортсмени Луганщини. Це - заслужений майстер спорту України Рисєв Володимир та майстри спорту України міжнародного класу Бараннік Микола і Семененко Дмитро.

докладніше »



15 листопада 2015, 21:10
Георгій Тука: «У Сєвєродонецьку виборчий процес проходить спокійно»
Керівник Луганської обласної державної адміністрації Георгій Тука проїхав по виборчим дільницям Сєвєродонецька, на яких поспілкувався із членами комісій щодо ходу другого туру виборів за крісло міського голови.  Майже всі члени виборчих комісій з якими спілкувався Тука говорять про низьку явку на виборчих дільницях. Вони також відзначали, що на жаль виборчу активність, в основному, проявляють люди похилого віку, а не молодь. 

докладніше »



15 листопада 2015, 18:09
Шановні працівники сільськогосподарського комплексу Луганщини!
Від усього серця вітаю вас із професійним святом – Днем працівників сільського господарства!  Дякую усім трудівниками села, адже ви в ці складні часи, долаючи труднощі й негаразди, робите все можливе для стабільної роботи сільськогосподарського комплексу регіону.  Сільське господарство Луганщини сьогодні, як і раніше, є бюджетоутворюючою базовою галуззю. Обласна влада повністю усвідомлює про всі існуючи проблеми наших сільгоспвиробників і робить усе від неї залежне щодо їх вирішення. Бо продовольча безпека – це частина загальнонаціональної безпеки країни та добробуту наших співвітчизників.

докладніше »



14 листопада 2015, 12:08
ДРГ терористів понесла втрати при спробі прорватися біля Новотошківського
Учора в районі 29-го блокпосту біля с. Новотошківське Попаснянський район була спроба прорватися диверсійно-розвідувальної групи терористів у складі 9 осіб. Бойовики хотіли обійти блокпост стежиною, яка проходить біля блокпосту. У результаті бійці 24-ї бригади дали гідну відсіч бойовикам. З нашого боку обійшлося без жертв та поранених, з боку диверсантів одного було вбито та ще двоє дістали поранень. 

докладніше »



13 листопада 2015, 10:17
Виступ першого заступника голови Луганської облдержадміністрації Єлізавети Пушко-Цибуляк під час урочистих заходів з нагоди Дня працівників сільського господарства
Виступ першого заступника голови Луганської облдержадміністрації Єлізавети Пушко-Цибуляк під час урочистих заходів з нагоди Дня працівників сільського господарства

докладніше »



12 листопада 2015, 17:25
Четверо підлітків-переселенців Луганщини до кінця року навчатимуться у Литовській Республіці
Вчора, 11 листопада, четверо учнів 8-х класів з Луганської області відправилися до Литовської Республіки,  де будуть  навчатися до кінця року. Це стало можливим завдяки люб’язному запрошенню Посольства цієї країни в Україні. Так, двоє дітей – дівчинка та хлопчик – до цього часу навчалися в загальноосвітніх школах № 4 та № 8 м.Сєвєродонецька, а ще дві дівчинки – у навчальних закладах  Старобільська – школі № 3 та місцевій гімназії.

докладніше »



12 листопада 2015, 15:29
Жодного випадку виникнення побічних ефектів та ускладнень після вакцинації проти поліомієліту на Луганщині не зафіксовано
Днями директор Департаменту охорони здоров’я Луганської облдержадміністрації Петро Клименко з метою ознайомлення з організацією роботи щодо імунопрофілактики відвідав низку медичних закладів первинної ланки (лікарські амбулаторії, фельдшерські акушерські пункти) та центральні районні лікарні Новопсковського, Марківського, Міловського та Біловодського районів.

докладніше »




Попередня сторінка || Наступна сторінка
Сторінки:
4950515253545556575859606162636465666768

Архів по роках:

20152016

Фоторепортаж
4056 Зображень

Культура
5 Зображень

Освіта та наука
14 Зображень

Охорона здоров`я
13 Зображень

Пам`ятники та будівлі
1 Зображень

Природа
3 Зображень

Промисловість
8 Зображень

Релігія
10 Зображень

Сільське господарство
5 Зображень

Соціальний захист населення
4 Зображень

Спорт
4 Зображень

ДЕНЬ ПЕРЕМОГИ
5 Зображень

Підприємства
2 Зображень

Покладення квітів
5 Зображень

Молодь і сім'я
0 Зображень

Попередня сторінка ||
« назад
(1141-0 з 0 зображень)
||

Фоторепортаж
4056 Зображень

Культура
5 Зображень

Освіта та наука
14 Зображень

Охорона здоров`я
13 Зображень

Пам`ятники та будівлі
1 Зображень

Природа
3 Зображень

Промисловість
8 Зображень

Релігія
10 Зображень

Сільське господарство
5 Зображень

Соціальний захист населення
4 Зображень

Спорт
4 Зображень

ДЕНЬ ПЕРЕМОГИ
5 Зображень

Підприємства
2 Зображень

Покладення квітів
5 Зображень

Молодь і сім'я
0 Зображень

У разі використання матеріалів сайту посилання на www.loga.gov.ua є обов'язковим.
Технічна підтримка: Відділ інформаційно-комп'ютерного забезпечення апарату
Лист адміністратору Веб-сервера