Sub_Class with id 258 does not exist
Луганська обласна військово-цивільна адміністрація (стара версія) Діяльність ОДА Прес-центр Новини
Луганська обласна державна адміністрація
| |


ГоловнаЛист адміністратору Веб-сервераКарта сайту

Гаряча лінія
Гаряча лінія
Довідник посадовців
Телефонний довідник
ОпитуванняОпитування

Сьогодні: понеділок, 28 жовтня 2024

Луганська обласна військово-цивільна адміністрація (стара версія)Діяльність ОДАПрес-центр
Новини

RSS

12 листопада 2015, 15:21
65 дітей із Попаснянського району відправились на відпочинок в оздоровчий табір у Київську область
Днями, завдяки проекту благодійного фонду «Восток-СОС» група дітей із Попаснянського району відправилася на безкоштовний відпочинок до оздоровчого табору «Зоряний», який розташований у селі Карапиші Миронівського району Київської області. 65 учнів загальноосвітніх шкіл міст Попасна, Гірське, Золоте, селища Тошківка відпочинуть та оздоровляться протягом 18 днів. Відпочинок та проїзд оплачено приймаючою стороною. При цьому, для дітей не буде припинятися навчальний процес, вони продовжать проходити шкільну програму прямо у таборі. До кінця місяця 82 дитини отримають комплекс послуг і просто відпочиватимуть у таборі спеціально створеному Службою у справах дітей та сім’ї Київської обласної держаної адміністрації для дітей із зони АТО.

докладніше »



12 листопада 2015, 15:20
Наш боксер завоював бронзу на чемпіонаті Європи серед школярів
З 31 жовтня по 9 листопада у Анапі (Росія) пройшов чемпіонат Європи з боксу серед школярів. До складу збірної України увійшли 18 спортсменів, серед них представник Луганщини – Микола Коваленко. Так, за результатом трьох раундів наш боксер отримав впевнену перемогу над представником Шотландії Джоном Фітзсіммонсоном з рахунком 3:0 (30:27; 30:27; 30:27), та виборов бронзову нагороду чемпіонату.

докладніше »



12 листопада 2015, 08:42
Терористи обстріляли з мінометів Трьохізбенку
Учора, 11 листопада, з 17:25 до 17:27 з боку с. Красний Лиман (територія, підконтрольна так званій «ЛНР») терористи обстріляли з мінометів зведений опорний пункт, розташований у районі с. Трьохізбенка Новоайдарського району. Інформація щодо жертв і руйнувань не надходила.

докладніше »



11 листопада 2015, 17:27
У Сєвєродонецьку відкрили новобудову
Сьогодні, 11 листопада, у Сєвєродонецьку відбулись урочистості із введення в експлуатацію будинку за адресою: вул. Маяковського, 10. Щасливими власниками одно- та двокімнатних квартир у місті стали 8 осіб, більшість з яких були учасниками ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.

докладніше »



11 листопада 2015, 10:40
Підприємці Луганської області отримають 2 мільйони гривень від ПРООН та Уряду Японії
У першому раунді конкурсу в Луганській області Програма Розвитку ООН повідомила про результати першого раунду грантового конкурсу для підприємців Луганської області. Загальна сума грантів, виділених на створення або відновлення бізнесу, на першому етапі становить 2 125 840 гривень, а серед переможців - 13 проектів. Фінансування цієї програми надане урядом Японії.

докладніше »



11 листопада 2015, 09:33
Георгій Тука про ліквідацію наслідків надзвичаної ситуації у Сватовому Ефір від 10 листопада
Георгій Тука про ліквідацію наслідків надзвичаної ситуації у Сватовому Ефір від 10 листопада

докладніше »



11 листопада 2015, 09:10
Пройшло засідання координаційної ради волонтерів та благодійників
10 листопада відбулося засідання Ради з координаційної роботи щодо надання волонтерської та благодійної допомоги при Луганській обласній державній адміністрації. У роботі Ради взяли участь заступник голови облдержадміністрації Ольга Лішик, директор Департаменту соціального захисту населення Елеонора Поліщук та представники волонтерських і благодійних організацій області.

докладніше »



10 листопада 2015, 17:10
Юрій Клименко: «На допомогу Сватовому з обласного бюджету виділено 16 млн грн»
Про ліквідацію наслідків надзвичайної ситуації у Сватовому, що виникла внаслідок пожежі на складі боєприпасів, розповів на сьогоднішньому брифінгу для ЗМІ заступник голови Луганської облдержадміністрації Юрій Клименко.

докладніше »



10 листопада 2015, 16:41
Протягом 10 місяців Луганським обласним центром зайнятості було працевлаштовано майже 11 тисяч осіб
Протягом 10 місяців 2015 року послугами обласної служби зайнятості скористалися майже 31,6 тис. безробітних. Із загальної чисельності безробітних громадян, що перебували на обліку: 57,9 % – жінки, 39,9 % складає молодь у віці до 35 років. За цей період до центрів зайнятості  області надійшла інформація про наявність майже 11,7 тис. вільних робочих місць від 1,9 тис. роботодавців області.

докладніше »



10 листопада 2015, 13:42
Тука: «За два тижні пішохідним переходом у Станиці Луганській скористалося близько 20 000 осіб»
Пішохідний пункт пропуску в смт Станиці Луганській продовжує свою роботу у звичному режимі. На сьогодні обласною військово-цивільною адміністрацією для підтримання режиму припинення вогню та забезпечення безпеки цивільного населення залучені представники декількох міжнародних організацій (ОБСЄ, Червоний Хрест тощо). «Станом на 10 листопада зазначеним дорожнім коридором скористалося близько 20 000 осіб (з яких понад 60 % особи, які перейшли з окупованої території на територію, підконтрольну українській владі). Кожен день ним користується від 1700-1800 осіб, – повідомив керівник Луганської обласної ВЦА Георгій Тука. – Зважаючи на значну кількість відвідувачів та холодну пору року, керівництвом обласної військово-цивільної адміністрації спільно із ГУ ДСНС у Луганській області у місці розташування КПВВ організовано пункт обігріву».

докладніше »



10 листопада 2015, 08:57
Попасну вночі обстріляли з мінометів
Увечері 9 листопада з 20:55 до 21:00 терористи з боку міста Первомайська (підконтрольне так званій «ЛНР») здійснили два постріли з 80-мм мінометів. Снаряди лягли в районі 19-го блокпосту безпосередньо на території міста Попасної. 

докладніше »



10 листопада 2015, 08:56
Мінсоцполітики та Асоціація благодійників України проводять Національний конкурс «Благодійна Україна»
Міністерство соціальної політики України спільно із Асоціацією благодійників України проводять Національний конкурс «Благодійна Україна», мета якого – відзначення кращих українських благодійників, в тому числі волонтерів, і найбільш ефективних благодійних ініціатив.

докладніше »



09 листопада 2015, 15:00
Стартував щорічний Всеукраїнський конкурс «До чистих джерел»
28 жовтня 2015 року за підтримки Міністерства екології та природних ресурсів України стартував щорічний Всеукраїнський конкурс «До чистих джерел». До участі запрошуються всі небайдужі до діяльності, спрямованої на охорону і поліпшення стану джерел, річок та водойм України.

докладніше »



09 листопада 2015, 11:34
У Луганській області пройшов кубок з пауерліфтингу присвячений пам’яті загиблого військового Темура Юлдашева
Днями в Інституті хімічних технологій СНУ ім. В. Даля, що у Рубіжному, зібрались понад 120 пауерліфтерів з різних міст та районів області, щоб визначити, яка команда отримає Кубок області з пауерліфтингу та стане переможцем змагань. Осінній Кубок області з класичного пауерліфтингу присвячений пам’яті майстра спорту міжнародного класу Темура Юлдашева.

докладніше »



09 листопада 2015, 11:31
Шановні працівники закладів культури та майстри народного мистецтва Луганщини!
Вітаю вас із професійним святом – Всеукраїнським днем працівників культури та майстрів народного мистецтва!

докладніше »



09 листопада 2015, 10:38
У жовтні луганські спортсмени завоювали 91 медаль
Такі результати показали луганчани на чемпіонатах та кубках України серед дорослих, молоді, юнаків та юніорів, а також у світових та європейських першостях.  Так, у жовтні наші спортсмени вибороли 23 золоті, 26 срібних та 19 бронзових медалей. Вони змагались з олімпійських та неолімпійських видів спорту, а саме: з кікбоксингу, велоспорту, акробатичного рок-н-роллу, важкої атлетики, карате.

докладніше »



09 листопада 2015, 10:36
У Сватовому складений реєстр осіб, домогосподарства яких постраждали внаслідок надзвичайної ситуації
У місті Сватовому складений реєстр осіб, домогосподарства яких постраждали внаслідок надзвичайної ситуації. До реєстру включено 1705 домогосподарств (667 квартир і 1038 приватних житлових будинків). Для надання матеріальної допомоги на першочергове життєзабезпечення з обласного бюджету було виділено 4 млн грн, з них по 10 тис. грн отримали 6 родин, домогосподарства яких були пошкодженні, залишки коштів будуть рівними частинами розподілені між рештою власників пошкоджених домогосподарств.

докладніше »



06 листопада 2015, 17:33
Посольство Литовської Республіки в Україні спільно з Всеукраїнською молодіжною громадською організацією «Серце до серця» проводять ІІІ Всеукраїнський конкурс есе «Я – європеєць»
У листопаді 2015 року – березні 2016 року посольство Литовської Республіки в Україні спільно з Всеукраїнською молодіжною громадською організацією «Серце до серця» проводять ІІІ Всеукраїнський конкурс есе  «Я – європеєць».

докладніше »



06 листопада 2015, 08:53
У Золотому підірвалися двоє військовослужбовців
Учора, 5 листопада, близько 18:00 в районі міста Золоте-4 (Попаснянський район, шахта «Родіна») на невстановленому вибуховому пристрої, за попередньою версією, «розтяжці», підірвалося двоє військових. Постраждалих доправлено до лікарні. За словами лікарів, їх стан тяжкий, але стабільний. Планується перевезення поранених до госпіталю у м. Харків.  «На Луганщині бійці та місцеве населення продовжують періодично натикатися на смертельні «знахідки». У Луганській області працює велика група саперів, для яких є ще дуже багато роботи з розмінування регіону», – наголосив керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука.

докладніше »



05 листопада 2015, 19:41
Тука спростував інформацію щодо порушень норм при розміщенні військових складів біля Сватового
У Сватовому на нараді під головуванням Віце-прем’єр-міністра України Геннадія Зубка стосовно пожежі на військових складах очільник Луганської області Георгій Тука спростував чутки про порушення норм при розміщенні військових складів біля міста. 

докладніше »




Попередня сторінка || Наступна сторінка
Сторінки:
5051525354555657585960616263646566676869

Архів по роках:

20152016

Фоторепортаж
4056 Зображень

Культура
5 Зображень

Освіта та наука
14 Зображень

Охорона здоров`я
13 Зображень

Пам`ятники та будівлі
1 Зображень

Природа
3 Зображень

Промисловість
8 Зображень

Релігія
10 Зображень

Сільське господарство
5 Зображень

Соціальний захист населення
4 Зображень

Спорт
4 Зображень

ДЕНЬ ПЕРЕМОГИ
5 Зображень

Підприємства
2 Зображень

Покладення квітів
5 Зображень

Молодь і сім'я
0 Зображень

Попередня сторінка ||
« назад
(1161-0 з 0 зображень)
||

Фоторепортаж
4056 Зображень

Культура
5 Зображень

Освіта та наука
14 Зображень

Охорона здоров`я
13 Зображень

Пам`ятники та будівлі
1 Зображень

Природа
3 Зображень

Промисловість
8 Зображень

Релігія
10 Зображень

Сільське господарство
5 Зображень

Соціальний захист населення
4 Зображень

Спорт
4 Зображень

ДЕНЬ ПЕРЕМОГИ
5 Зображень

Підприємства
2 Зображень

Покладення квітів
5 Зображень

Молодь і сім'я
0 Зображень

У разі використання матеріалів сайту посилання на www.loga.gov.ua є обов'язковим.
Технічна підтримка: Відділ інформаційно-комп'ютерного забезпечення апарату
Лист адміністратору Веб-сервера