Sub_Class with id 258 does not exist
Луганська обласна військово-цивільна адміністрація (стара версія) Діяльність ОДА Прес-центр Новини
Луганська обласна державна адміністрація
| |


ГоловнаЛист адміністратору Веб-сервераКарта сайту

Гаряча лінія
Гаряча лінія
Довідник посадовців
Телефонний довідник
ОпитуванняОпитування

Сьогодні: понеділок, 28 жовтня 2024

Луганська обласна військово-цивільна адміністрація (стара версія)Діяльність ОДАПрес-центр
Новини

RSS

05 листопада 2015, 19:39
Геннадій Зубко: «З резервного фонду планується виділити близько 40 млн гривень»
Сьогодні у місті Сватовому з робочим візитом побував Віце-прем’єр-міністр України Геннадій Зубко. Посадовець відвідав низку об’єктів: зокрема він побував в епіцентрі надзвичайної ситуації – на складі ракетно-артилерійського озброєння та біля пошкодженого будинку на вулиці Луначарського, 4. 

докладніше »



05 листопада 2015, 17:51
Анонс подій П’ятниця 06.11.2015.
Обласні урочисті збори з нагоди відзначення Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва

докладніше »



05 листопада 2015, 16:40
Інформація щодо проведення закупівлі послуг із здійснення реабілітаційних заходів Державною службою України у справах ветеранів війни та учасників антитерористичної операції
Постановою Кабінету Міністрів України від 31.03.2015 № 221 затверджено Порядок використання коштів, передбачених у державному бюджеті для здійснення заходів щодо психологічної реабілітації постраждалих учасників антитерористичної операції.

докладніше »



05 листопада 2015, 16:12
У ІІІ кварталі 2015 року до Луганської обласної держадміністрації надійшло 543 звернення громадян
Протягом ІІІ кварталу 2015 року до Луганської обласної держадміністрації надійшло 543 звернення громадян, з них: 447 – поштою, 96 – на особистих прийомах. У зверненнях до обласної держадміністрації  за цей періоді громадянами було порушено 554  питання.

докладніше »



05 листопада 2015, 15:58
Директор Департаменту охорони здоров’я Луганської облдержадміністрації Петро Клименко ознайомився з проведення заходів з імунопрофілактики поліомієліту на Харківщині
Директор Департаменту охорони здоров’я Луганської облдержадміністрації Петро Клименко з метою обміну досвідом роботи відвідав колег у Харківській обласній держадміністрації та низку лікувально-профілактичних закладів Харківщини. 

докладніше »



05 листопада 2015, 10:06
Віце-прем’єр-міністр України Геннадій Зубко відвідає Сватово
Сьогодні, 5 листопада, Віце-прем’єр-міністр – Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадій Зубко планує з робочою поїздкою відвідати місто Сватове.

докладніше »



04 листопада 2015, 16:52
До уваги переселенців! Номери «гарячих ліній» «Ощадбанку» для відкриття рахунку для щомісячної адресної допомоги
Переміщена особа для призначення дати, часу та установи АТ «Ощадбанк» для відкриття карткового рахунку має зареєструватись у Контакт-центрі (номери телефонів «гарячої лінії»: (044) 363-01-33 (за тарифами Укртелекому), 0-800-210-800 автоматичне меню 7 (безкоштовно зі стаціонарних телефонів по території України), лінія працює цілодобово, або на сайті АТ «Ощадбанк» (http://www.oschadbank.ua: «Головна → Приватним клієнтам → Форма реєстрації переселенців із зони АТО» (http://www.oschadbank.ua/ua/private/adr_dopomoga) у «Форма реєстрації Одержувачів адресної допомоги» (форма реєстрації переселенців із зони АТО).

докладніше »



04 листопада 2015, 14:52
Накладені раніше обмеження руху через Сватове скасовано
З 3 листопада 2015 року скасовані накладені раніше обмеження залізничного та автомобільного руху через місто Сватове. Так, на ділянці Рубіжне – Сватове – Куп’янськ рух пасажирських поїздів  відновлено за існуючим графіком. Також відновлено рух приміських дизель-поїздів.

докладніше »



04 листопада 2015, 13:47
Перший заступник голови Луганської облдержадміністрації Єлизавета Пушко-Цибуляк 3 жовтня відвідала низку провідних промислових підприємств Сєвєродонецька.
Перша зустріч відбулася на НВО «Імпульс», яке розробляє та впроваджує високонадійні засоби і системи автоматизації для особливо складних і відповідальних об'єктів: атомних енергоблоків, управління рухом на залізницях тощо.Тільки за останнє десятиріччя цим виробником впроваджено понад 150 систем управління й контролю. Висока кваліфікація персоналу та найсучасніші технології розробки, тестування й виробництва індустріальних електронних виробів дозволяють виконувати замовлення на створення найрізноманітніших високонадійних відмовостійких пристроїв і систем для відповідальних застосувань світового рівня.

докладніше »



03 листопада 2015, 20:20
Георгій Тука: «По відновленню, наразі, ми йдемо двома шляхами. Надаємо допомогу людям як будівельними матеріалами і бригадами, так і грошима»
Територія міста Сватове станом на сьогодні повністю перевірена саперними групами. Населений пункт повністю очищений від вибухонебезпечних предметів. З початку виконання робіт оперативним штабом отримано 247 заявки щодо виявлення вибухонебезпечних предметів. Вже виконано 237, у тому числі у приватних домогосподарствах до яких доступ піротехніків під час обстеження секторів було обмежено у зв’язку з відсутністю господарів. Керівник Луганської обласної ВЦА Георгій Тука приїхав до міста, щоб подивитися за ходом відновлювальних робіт та заспокоїти місцеве населення. 

докладніше »



03 листопада 2015, 19:05
Тука заборонив продаж алкоголю військовослужбовцям у Сватівському районі
Керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука на період проведення антитерористичної операції, а також період ліквідації наслідків надзвичайної ситуації на території м. Сватового та Сватівського району заборонив своїм розпорядженням продаж військовослужбовцям та людям у військовій формі алкогольних напоїв і речовин, вироблених на спиртовій основі (пиво, слабоалкогольні напої).

докладніше »



03 листопада 2015, 18:22
У Трьохізбенці поранено трьох бійців
Сьогодні, о 15.00 обстріляли з автоматичних гранатометів блокпост у с. Трьохізбенка Новоайдарського району. У результаті було поранено 3 військовослужбовців 92-ї окремої механізованої бригади. Двом з них була надана медична допомога на місці, третього було доставлено до лікарні у місті Сєвєродонецьк. 

докладніше »



03 листопада 2015, 16:15
Додаткові 4 млн грн з обласного бюджету вже перераховані до Сватівського районного бюджету
Додаткові 4 млн грн, які голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука виділив з обласного бюджету для надання матеріальної допомоги постраждалим внаслідок надзвичайної ситуації сватівчанам, вже перераховані до Сватівського районного бюджету. Це дозволить надати матеріальну допомогу кожному постраждалому у розмірі 5 тис. грн на одне домогосподарство або квартиру.

докладніше »



03 листопада 2015, 15:09
У Луганській області створено чотири об’єднані територіальні громади
На сьогоднішньому брифінгу для ЗМІ в облдержадміністрації йшлося про хід створення спроможних об’єднань територіальних громад в області. Про це розповіли директор Офісу реформ у Луганській області Сергій Тихоновський та експерт Офісу реформ у Луганській області Ігор Агібалов. 

докладніше »



03 листопада 2015, 13:55
З обласного бюджету додатково виділено 4 млн грн для матеріальної допомоги постраждалим у Сватовому
Сьогодні, 3 листопада, голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука підписав розпорядження № 528, відповідно до якого з обласного бюджету додатково виділено 4 млн грн. для надання матеріальної допомоги постраждалим внаслідок надзвичайної ситуації у Сватовому. На одне домогосподарство або квартиру буде надано 5 тис. грн. Нагадаємо, що 30 жовтня розпорядженням Георгія Туки з обласного бюджету вже було виділено 10 млн грн. для ліквідації наслідків надзвичайної ситуації у місті Сватовому та надання матеріальної допомоги постраждалим.

докладніше »



03 листопада 2015, 08:44
Луганчанин здобув «бронзу» на Чемпіонаті Світу з легкої атлетики
Світові змагання з легкої атлетики серед спортсменів з порушенням опорно-рухового апарату проходили з 15 по 31 жовтня в Катарі. У Чемпіонаті Світу у складі збірної України взяли участь чотири спортсмени Луганського регіонального центру з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт»: Микола Жабняк, Володимир Жайворонок, Вікторія Ясевич і Олександр Олексієнко.

докладніше »



02 листопада 2015, 18:16
Анонс подій Вівторок 03.11.2015.
Брифінг для ЗМІ: «Про роботу щодо створення об’єднань територіальних громад в області та результатів виборів в громадах». Беруть участь директор Офісу реформ в Луганській області Тихоновський С.Г., експерт Офісу реформ в Луганській області  Агібалов І.В. м. Сєвєродонецьк, проспект Радянський, 59, 3-й поверх, зал засідань (к. 3). Початок 11:00.  

докладніше »



02 листопада 2015, 17:49
Юрій Клименко: «Філія Сватівського райавтодору повністю зруйнована»
У Сватовому пройшла нарада з представниками міжнародних організацій на якій обговорювалася ситуація, що склалася у місті внаслідок вибуху на складі з боєприпасами, також обговорювалися заходи щодо допомоги постраждалому населенню, відновлення інфраструктури та житлових будинків.

докладніше »



02 листопада 2015, 17:47
Спортсменка з Луганської області завоювала срібло та дві бронзи на чемпіонаті Європи з карате
З 27 по 28 жовтня у Вірменії (місто Єреван) пройшов чемпіонат Європи серед спортсменів з вадами слуху.  Успішно виступила на чемпіонаті Європи спортсменка Луганського регіонального центру з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт», член дефлімпійської збірної України сєвєродончанка Карина Янчук.

докладніше »



02 листопада 2015, 17:46
Фестиваль театру і перфомансу «Все інакше. Люди – Війна - Суспільство» 2-3 листопада у Сєвєродонецьку
За підтримки Луганської обласної військово-цивільної адміністрації 2-3 листопада у місті Сєвєродонецьку в міському Палаці культури пройде фестиваль театру і перфомансу «Все інакше. Люди – Війна – Суспільство», присвячений темі подій на Донбасі 2014-2015 років.  2 листопада о 18:00 відбудуться: вистава «Панакея» (Польща, м. Щецин, «Театр Новего», режисер Ева Хмєлєвська, актори Ева Хмєлєвська та Домінік Смаруй), сучасний танець «Де|Синхронізація» (м. Київ, режисер Антон Овчінніков), документальна вистава «АТО: монолог військового психолога» (мм. Херсон-Київ, Центр ім. Вс. Мейєрольда, актор та драматург Ельвін Рзаєв, автор ідеї та режисер Андрій Май).

докладніше »




Попередня сторінка || Наступна сторінка
Сторінки:
5152535455565758596061626364656667686970

Архів по роках:

20152016

Фоторепортаж
4056 Зображень

Фоторепортаж
4056 Зображень

Культура
5 Зображень

Культура
5 Зображень

Освіта та наука
14 Зображень

Освіта та наука
14 Зображень

Охорона здоров`я
13 Зображень

Охорона здоров`я
13 Зображень

Пам`ятники та будівлі
1 Зображень

Пам`ятники та будівлі
1 Зображень

Природа
3 Зображень

Природа
3 Зображень

Промисловість
8 Зображень

Промисловість
8 Зображень

Релігія
10 Зображень

Релігія
10 Зображень

Сільське господарство
5 Зображень

Сільське господарство
5 Зображень

Соціальний захист населення
4 Зображень

Соціальний захист населення
4 Зображень

Спорт
4 Зображень

Спорт
4 Зображень

ДЕНЬ ПЕРЕМОГИ
5 Зображень

ДЕНЬ ПЕРЕМОГИ
5 Зображень

Підприємства
2 Зображень

Підприємства
2 Зображень

Покладення квітів
5 Зображень

Покладення квітів
5 Зображень

Молодь і сім'я
0 Зображень

Попередня сторінка ||
« назад
(1181-0 з 0 зображень)
||

Фоторепортаж
4056 Зображень

Фоторепортаж
4056 Зображень

Культура
5 Зображень

Культура
5 Зображень

Освіта та наука
14 Зображень

Освіта та наука
14 Зображень

Охорона здоров`я
13 Зображень

Охорона здоров`я
13 Зображень

Пам`ятники та будівлі
1 Зображень

Пам`ятники та будівлі
1 Зображень

Природа
3 Зображень

Природа
3 Зображень

Промисловість
8 Зображень

Промисловість
8 Зображень

Релігія
10 Зображень

Релігія
10 Зображень

Сільське господарство
5 Зображень

Сільське господарство
5 Зображень

Соціальний захист населення
4 Зображень

Соціальний захист населення
4 Зображень

Спорт
4 Зображень

Спорт
4 Зображень

ДЕНЬ ПЕРЕМОГИ
5 Зображень

ДЕНЬ ПЕРЕМОГИ
5 Зображень

Підприємства
2 Зображень

Підприємства
2 Зображень

Покладення квітів
5 Зображень

Покладення квітів
5 Зображень

Молодь і сім'я
0 Зображень

У разі використання матеріалів сайту посилання на www.loga.gov.ua є обов'язковим.
Технічна підтримка: Відділ інформаційно-комп'ютерного забезпечення апарату
Лист адміністратору Веб-сервера